Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Superliga Srbija

pobrkao sam nesto, izvini glodaru...

pored toga istina boli, do danasnjeg dana niste nista slicno osvojili ko mi...jel tacno ? ( samo ja ili ne )

samo se ti smij, dok srpska liga od mafije propada, bice vam lijepo bez ikakvog protivnika seljacino jedna...vidi se da razmisljas ko mangup...

sacekaj dok stanemo financijski opet na noge, pa ces vidjeti...;)

decki samo ti zivi u 91 i sve ce biti uredu -_- a sto se tice mafije pa jebala te ona sto ih niste oterali na vreme

decki samo ti zivi u 91 i sve ce biti uredu -_- a sto se tice mafije pa jebala te ona sto ih niste oterali na vreme

Kao prvo izgleda da si mnogo jak ko svaki Glodar, jer nisi u stanju da mi odgovoris na pitanje...jasno sam te pitao, ali naravno da odgovor izbjegavas...

kao drugo, cijelo rukovodstvo je zvijezdu pljackalo, a mafija sve podrzavala....znas i sam da smo do 2005-g u Srbiji broj 1 bili...

Kao prvo izgleda da si mnogo jak ko svaki Glodar, jer nisi u stanju da mi odgovoris na pitanje...jasno sam te pitao, ali naravno da odgovor izbjegavas...

kao drugo, cijelo rukovodstvo je zvijezdu pljackalo, a mafija sve podrzavala....znas i sam da smo do 2005-g u Srbiji broj 1 bili...

slusaj na koje pitanje mislis ...?? a kao drugo nije tacno da ste do 2005 bili broj 1 u srbiji ... definiere das mal

kao trece i kod nas je vladala mafija pa sta sad...

Zurück
Oben