Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Syrien: 10 albanisch sprachige Islamisten im Kampf gegen Assad gefallen!

Nur, wenn du mir zeigst, wo das arabische Wort «Jungfrauen» im Qur'ān oder in den Ahadith vorkommt.

Islamische Geistliche versprechen ihren Gotteskämpfern 72 Jungfrauen im Himmel. Die solltest du nach der entsprechenden Stelle im Koran fragen.
Wie dem auch sei: Du wünscht den Islamisten ein Ticket in den Himmel? :facepalm:

Möge Allāh (subhana wa ta'ala) ihren Seelen barmherzig sein und sie allesamt als Shahid akzeptieren. Amīn ya rabbal 'Alamīn.

Jav qifsha nanen. Pse nuk shkojn mu ba trima e me jav qi nanen kriminelve ne veri te Kosoves, po shkojn ne shkretire me ju ndihmu zdralanve ekstremist? Ishalla ora s'i nxen!

Islamische Geistliche versprechen ihren Gotteskämpfern 72 Jungfrauen im Himmel. Die solltest du nach der entsprechenden Stelle im Koran fragen.
Wie dem auch sei: Du wünscht den Islamisten ein Ticket in den Himmel? :facepalm:

Wenn wir über die islamische Lehre diskutieren, dann ist es völlig irrelevant, was Geistliche den Muslimen versprechen. Du hast von «Jungfrauen» gesprochen, jetzt möchte ich von dir wissen, wo das im Qur'an resp. in den Ahadith steht.

Jav qifsha nanen. Pse nuk shkojn mu ba trima e me jav qi nanen kriminelve ne veri te Kosoves, po shkojn ne shkretire me ju ndihmu zdralanve ekstremist? Ishalla ora s'i nxen!

Në Makofc mblidhen vullnetarë për luftën në Siri

Shumë qytetarë nga Kosova po udhëtojnë drejt Damaskut për t’u rreshtuar në anën e kryengritësve sirianë në luftë kundër presidentit Bashar Al - Assad.

Një raport i organeve të sigurisë së Kosovës thotë se në një xhami në Makofc të Prishtinës dhe në Mitrovicë qytetarët mblidhen dhe rekrutohen për të luftuar në anën e kryengritësve në Siri.

“Një xhami e cila është e ndërtuar në fshatin Makofc të komunës së Prishtinës e cila është ndërtuar në salafi frekuentohet nga persona të cilët mund të jenë rekrutë të ardhshëm në luftën e Sirisë”, thuhet në këtë raport të siguruar nga Klan Kosova, transmeton Kosovapress.

Arsim Krasniqi, kryetar i Lëvizjes Bashkohu, i cili edhe e ka dhënë tokën për ndërtimin e xhamisë në Makofc e mohon këtë mundësi. Por ai i mbështetë ata që po kapin armët kundër regjimit të presidentit Assad.

“Nuk është e vërtetë, ata shkojnë me vetë dëshirë dhe nuk mblidhen me grupacione, kjo është normale, që mundohen me e ndërru kahen vetëm pse jem myslimanë”, tha Krasniqi.

Raporti tregon se shqiptarët shkojnë në Siri në grupe të vogla ndërsa sipas tij janë dy pika ku bëhet grumbullimi i atyre që shkojnë tu ndihmojnë vëllezërve sirianë, njëra në Prishtinë dhe tjetra në Mitrovicë. /Telegrafi/

40 weitere

Wenn wir über die islamische Lehre diskutieren, dann ist es völlig irrelevant, was Geistliche den Muslimen versprechen. Du hast von «Jungfrauen» gesprochen, jetzt möchte ich von dir wissen, wo das im Qur'an resp. in den Ahadith steht.

Warum wünscht du todbringenden Islamisten den Himmel? Beantworte mal die Frage, Sohn eines Hoxhas, der ja angeblich ganz liberal und modern ist??

Zurück
Oben