Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Syrien: 10 albanisch sprachige Islamisten im Kampf gegen Assad gefallen!

Blerim Demiri nga Ferizaj, i pari shqiptar që kryen sulm vetëvrasës

Bota Sot | 31.03.2014 23:34
Share on facebook Share on twitter Share on email Share on print More Sharing Services

largea_blerim-demiri1396301696.jpg

Blerim Demiri nga Ferizaj, besohet se është shqiptari i parë që ka kryer një sulm vetëvrasës.
Sulmin e ka kryer ndaj ushtrisë irakiane muajin e kaluar ku edhe ka vrarë 52 ushtarë irakian dhe ka shkattërruar katër tanke. Lajmin e ka bërë të ditur organizata pjesë e të cilit ishte edhe Demiri, “ISIF” ndërkaq e transmeton emsioni “Interaktiv” i KTV’së.
Forumet myslimane në internet e kanë identifikuar këtë person si Blerim Demiri nga Ferizaj. Organizata pjesë e të cilit ishte vetë ai, thotë se Demiri ishte nga Kosova.
Demiri kishte pseudonimin “Abu Khabab Al Kosovo”

Emri i tij esht Blerim Heta, jo Demiri. Jemi prej t'njejtit Fshat dhe e kam njoft. Besone ose jo, krejt kta Shqiptare qe jan atje i kan ra Viktime propagandes Amerikane. Dergohen nga ta, ushtrohen ne Bazat e tyre ne Turki dhe me pas shkepen neper "grupet Terroriste" t'shpikura nga vet ata.
Problemi eshte qe nuk jane te vrejte as vete se cka jane tu ba. Perndryshe kta do luftonin kunder njerezve te "pa fe", dhe nuk do vritnin Mysliman tjere.

Das ist wieder so eine Frage, was suchen Albaner in Syrien? Was gibt es da? Die wollen alle ihr reales Call of Duty.

Zurück
Oben