Cypriot
RTE
Candaroğlu;4336038 schrieb:Tabiki var olurdunuz, tipki Giritliler, Rodoslular, Istanköylüler.... gibi.
Sana soru soran yoktur. Gidersin Erdoğanın yanına o sana soru sorar ve cevaplarsın ama benim sorularıma cevap verma.
Candaroğlu;4336038 schrieb:Tabiki var olurdunuz, tipki Giritliler, Rodoslular, Istanköylüler.... gibi.
Ben türklüğe karşı falan değilim, ama işgalciliğe, faşizme ve emperyalizme karşıyım. TC Kıbrısta işgalcidir ve Kıbrıstan askerlerini çekmesı lazımdır. Bırakın biz Kıbrıslı Rum ve Türkler olarak kendi sorunlarımızı kendimiz çözeriz. Bayraklarınızı, paranızı ve askerinizi alın gidin Kıbrıstan.
Sen aslen Kayserili degilmisin? Türkiyeden kibrisa göc eden insanlar otomatik olarak isgalci sayilir ozaman.
O toprakta senin gibilerin sözü gecmez kocum! Adamsaniz mücadele edersiniz yoksa oturun oturdugunuz yerde.![]()
Evet, aslen Kayseriliyim ama kendimi Kayserili olarak değil, Larnakalı olarak tanımlıyorum ve bizler 600 senedir Kıbrısta yaşıyoruz.
600 sene... e zamaninda o topraklar türk degildi.Davetiye mi geldi de oraya yerlestiniz? Yoksa Osmanli orasini fethettikten sonrami göc ettiniz?
Merak ediyorum: Atalarin Osmanliya "Defolun burdan... Kibrisli rumlari ve Türkleri rahat birakin siz isgalcisiniz!" diye hakaret ettilermi acaba?
Gonzo, bize Teşekkür yok mu la?
Çalacağım şimdi bir Gerilla Türküsü ve alacağım gönlünüzü..
"Roj baş, Gerillaaa Roj başşş"..
Osmanlı Kıbrısı fethettiğinde Kıbrısa göç ettik ve 600 senedir Kıbrısta huzur ve barış içinde rumlarla beraber yaşıyoruz.
Osmanlı Kıbrısı fethettiğinde Kıbrısa göç ettik ve 600 senedir Kıbrısta huzur ve barış içinde rumlarla beraber yaşıyoruz.
Benim atalarımın ne düşündüğü beni umursamaz. Osmanlı eskidi püsküdü, bana ne osmanlı'dan ?
- - - Aktualisiert - - -
Bana ne diyorsunda agzindan cikanlari kulagin duymuyor galiba.Celiske icindesin kardes!
Peki niye göc ettiniz? Rumlarin topraklarina sormadan niye yerlestiniz? O hak sizde yokken, TSK'yi suclamak ve isgalci güc ilan etmek celiskinin babasi.
Saygilar
1600lerde Osmanlı bizi Kıbrısa göç ettirdi ve şimdi işgal eden ise TSK.
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen