Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

[Türk Silahlı Kuvvetleri] - Turkish Armed Forces - Türkische Streitkräfte

Die Panzerhaubitze "Firtina" basiert zwar auf das südkoreanische Modell K9-Thunder. Kernelente, unter anderem das Feuerleitsystem, sind türkischen Ursprungs.

Vom Lizenz kann wie bei der T-129 keine Rede sein.

Also ist dieser Wiki Artikel mitlerweile nicht mehr Aktuell ?

Die Türkei kaufte das Design und fertigt die K9 seit 2004 in Lizenz.[SUP][2][/SUP] Dort wird sie als T-155 Fırtına bezeichnet.

https://de.wikipedia.org/wiki/K9_Thunder

Ey, komm mal runter und nimm nicht alles todernst.

Hey, du hast mich missverstanden. Dass war eher auf KRG bezogen. Mit dir hatte das gar nichts zu tun :/ sorry

- - - Aktualisiert - - -

Hey muck mal Tiger nicht an.

War nicht meine Absicht..

- - - Aktualisiert - - -

Çin Silahlı Kuvvetleri heyeti temsilcileri Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Eğirdir’Maradona komando okulunu ziyaret etti.

Çin Halk Cumhuriyeti askerî heyeti, 4-11 Ekim 2015 tarihleri arasında Isparta’nın Eğirdir ilçesinde bulunan Dağ, Komando Okulu ve Eğitim Merkez Komutanlığını ziyaret etti. Çinli heyet, komutanlığın imkan ve kabiliyetlerini yakından inceleme fırsatı buldu.

DÜNYA ORDULARININ TERCİHİ EĞİRDİR

Dağ, Komando Okulu ve Eğitim Merkez Komutanlığı’nda personele, yüksek fiziki kondisyon kazandırmak, güç muharebe koşullarına ve çatışma ortamının doğasında bulunan zorlu ruhsal ve fiziksel şartlara dayanma gücü vermek, liderlik yeteneklerini geliştirmek ve nefse güven duygusunu artırarak harbi kazanma iradelerini güçlendirme eğitimleri veriliyor.

Bunun yanında Komutanlıkta, Kara Komando, Hava İndirme/Hava Hücum, Su üstü ve Su altı ve Kış ve Şiddetli Soğuklarda Muharebe Harekâtı gibi eğitimler de gerçekleştiriliyor.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin tüm Kuvvet Komutanlıkları ile Özel Kuvvetler Komutanlığının komando ihtisas eğitimi ihtiyacı karşılanan Dağ, Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı tarafından şimdiye kadar Azerbaycan, Türkmenistan, Kırgızistan, Kazakistan, Gürcistan, Kosova, Arnavutluk, Çin Halk Cumhuriyeti, Afganistan, Makedonya, Bosna-Hersek, Çek Cumhuriyeti askeri personeline eğitim verildi.

Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.

Buyrun size Ateş Serbest 2015 Tatbikatından çok özel göruntüler:

Um diese Inhalte anzuzeigen, benötigen wir die Zustimmung zum Setzen von Drittanbieter-Cookies.
Für weitere Informationen siehe die Seite Verwendung von Cookies.

Anhänge

Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.
Weiß jemand was darüber?

Türkiye İngiltereye Ait HMS Ark Royal Adlı Uçak Gemisi Alıyor

İngiltere Ye Ait Uçak Gemisi Alınarak Aselsan,Roketsan,Havelsan.... gibi Türk Savunma Sanayi Şirketlerince modernizasyona tabi tutularak Aktif Olarak kullanılmak İsteniyor Çin Daha önce Ukranyadan Eski Uçak gemisi Alarak Modernasyon Yapmıştı DüşünceleriniziAlalım

Lese ich zum ersten Mal. Würde aber kein Sinn ergeben da wir mit Navantia bereits ein Vertrag.

Zurück
Oben