ASKAN
Vino
Jaaa, siehste ! Simdi görelim bakalim Gerilla dedikleri Orospucocuklari götleri ücbucuk atiyor.Bir damla bile Mehmetcik kani onlara haram,eger Türkiye bu piclere yardim ederse yaziklar olsun derim.O simdiye kadar dökülen Mehmetcik kanlari sana haram olsun derim. Ama Cark döndü dolasti Götlerine dayandi. Gebersin Pezevenkler ... :leftfighter1:
Blaksea nin postaladigi Resimler gibi,hepsi Aslan gibi Delikanlilar . Onlarin Aghi zaten size Tuttu Allah belanizi versin hepinizin.
Bu is öyle kalesce Orospuca geceleri Taslar ve Kayalar arkasina saklanarak Saldirmaya benzemez.
Kusura bakmayin Arkadaslar biraz Ateslendim ama bir damla acimiyorum bunlara hak ettiklerini aliyorlar...
Blaksea nin postaladigi Resimler gibi,hepsi Aslan gibi Delikanlilar . Onlarin Aghi zaten size Tuttu Allah belanizi versin hepinizin.
Bu is öyle kalesce Orospuca geceleri Taslar ve Kayalar arkasina saklanarak Saldirmaya benzemez.
Kusura bakmayin Arkadaslar biraz Ateslendim ama bir damla acimiyorum bunlara hak ettiklerini aliyorlar...