Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

[Türk Silahlı Kuvvetleri] - Turkish Armed Forces - Türkische Streitkräfte

Bu forumda ne kadar şahsiyetsiz ve ahlaksız insanlar var ? Güneydoğu her an özerklik ilan edecek bir durumda, Türk Askeri olsun, Türk Polisi olsun görevini yapmıyor. Doğuda terör örgütü Asayiş birimleri kuruyor ama siz daha hala körü körüne polisimize ve askerimize laf yok diyorsunuz. Haklısınız polise ve askere laf yok ama onlara emir verenlere, yani hükümete denilecek çok laf var.

Bu forumda ne kadar şahsiyetsiz ve ahlaksız insanlar var ?

Kimlere Ahlaksiz diyorsan ulan serefsiz? Sen kim oluyorsun ulan buradaki Türklerin sahsiyetini kendi sahsiyetsizlign ile ölcüyorsun?

Senin Güneydoguda olan bitenden ne bok haberin var ulan soytari?

Ne zaman oralara gittiniz ve gördünüz de klavyenin arkasinda boru gibi ötüyorsunuz mikrop soylari? Kendini bilmez kimlik kontröllü yapan satilmis picler karsilarinda polisi birakin asayis görevlileri görür görmez cil yavrulari gibi dagiliyorlar. Bu mu bunlari büyütükleriniz zavallilar?

Agzin dilin kopsun serefsiz soyu. Güvenlik görevlilerin isi kelle koltuk altinda.

Ve yine de bu durumu bütün kürt halkina mal etmeye kadar serefsizliginiz ileri gidiyor. Senin gibi mikroplarin yaninda pkk hic kaliyor.

Zuletzt bearbeitet:
Cizre?de 8 saatlik gecikme bilmecesi

Ben burda Türkleri değil, senin düşüncendeki insanları hedef alıyorum. Senin o güvenlik görevlileri dediğin insanlar Cizrede 8 saat sonra müdahale edebiliyor çatışmalara ve bu 8 saat içinde Hizbullah ile PKK çatışıyor. Bir ülkedeki tek silahlı unsur devlettir, bundan hariç her silahlı unsur kabul edilemez. terör örgütleri ile masaya oturulmaz, terör örgütleri ile masaya oturan vatan hainidir ve divane-i harpte yargılanması gerekir. Tayyip Erdoğan zamanında kendisi diyordu ''Terörle masaya oturan en adi şerefsizdir'', görüyoruz Oslo müzakerelerini. Ama bakın hükümete, doğudaki illerde asayiş diye bir şey yok, PKK olsun Hizbullah olsun istediğini yapıyor. 8 saat sonra asker ve polis mi geldi, ne önemi kaldı ? gerçekten güvenli ve asayişi olan bir ülke olsa bir saniye bile beklemez, beklettirilmez güvenlik güçleri.

Cizre?de 8 saatlik gecikme bilmecesi

Ben burda Türklere değil, senin düşüncendeki insanları hedef alıyorum. Senin o güvenlik görevlileri dediklerin insanlar Cizrede 8 saat sonra müdahale edebiliyor ve bu 8 saat içinde Hizbullah ile PKK çatışıyor. Bir ülkedeki tek silahlı unsur devlettir, bundan hariç her silahlı unsur kabul edilemez. terör örgütleri ile masaya oturulmaz, terör örgütleri ile masaya oturan vatan hainidir ve divane-i harpte yargılanması gerekir. Tayyip Erdoğan zamanında kendisi diyordu ''Terörle masaya oturan en adi şerefsizdir'', görüyoruz Oslo müzakerelerini. Ama bakın hükümete, doğudaki illerde asayiş diye bir şey yok, PKK olsun Hizbullah olsun istediğini yapıyor. 8 saat sonra asker ve polis mi geldi, ne önemi kaldı ? gerçekten güvenli ve asayişi olan bir ülke olsa bir saniye bile beklemez, beklettirilmez güvenlik güçleri.

Sen ilk basta kendini hedef al ve ortadan defol. Orada Sehit olan asker nasil olsa senin yakinin degil.

Bu sürecte her yol deneniyor. Bu sürecte basarisiz olursa o pkk picler icin orasi cehenneme dönecek. Ve ne yazik ki bundan sonra orada oluk oluk kan akacak, taki o picler yeryüzünden tam silinesye kadar. Bu yöntem en son opsyon. Insallah o duruma gelmez. Gelir ise cok insanin cani yanacak.

Soysuz, sen degilmiydin bas bar bagirarak Türkler Kibrisi terk etsin diye? Simdi kalkipta kimin avukatligini yapmaya kalkiyorsun kani bozuk soysuz satilmis?!

Haklısın ''her yol deneniyor'' bu yollardan bir tanesi güneydoğunun özerkliği ve ondan sonra bağımsızlığı. Kürtlere bağımsızlığı çok görmüyorsun, ama Kıbrıstaki Türklere bağımsızlığı çok görüyorsun. Türkleri ne kadar sevdiğin belli oluyor.

Oradaki şehit olan askerler imanları ve vatanları için şehit olan insanlar, onların adını ağzına alma seni 5 kuruş paraya vatanını satan şerefsiz. Erdoğan ve onun hükümetteki uşakları mı silecek PKKyı ? Beni güldürme, PKK ile müzakere yapan oradaki silahlı unsuru kabul etmiştir. Erdoğandan önceki hangi hükümet terör örgütü ile pazarlık yaptı anlatırmısın ?

Ben Türkler adayı terketsin demedim, sadece Türkiye Kıbrısta siyaset yapmasın ve asker sayısını indirsin dedim.

KKTCndeki TSK mensupları işgalcidir bu düşüncemde hiç bir değişiklik yok, ama Türkiye Cumhuriyetindeki TSK mensupları herhalde işgalci olamaz.

Kim soysuz ? Ben Türk oğlu Kıbrıslı Türküm, sen ise soyu belli olmayan Rum.

Zurück
Oben