Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

[Türk Silahlı Kuvvetleri] - Turkish Armed Forces - Türkische Streitkräfte

O zaman Azerbaycanda niye TSK mensupları yok ? Orasıda Türk toprağı. Çünkü orası ayrı bir Türk Cumhuriyeti ve kendi asayiş birimleri var ve Kuzey Kıbrısta ayrı bir Türk Cumhuriyeti ve kendimizin asayiş birimleri var, biz kendi güvenliğimizi kendimiz sağlarız.

AKPli arkadaslar malesef cok sinirli oysa hepimiz pkkyi silmek istiyoruz.

Pkk asan bir örgüt varsa o da secde ettigin Pennsyvanyali amerikan usagi

- - - Aktualisiert - - -

O zaman Azerbaycanda niye TSK mensupları yok ? Orasıda Türk toprağı. Çünkü orası ayrı bir Türk Cumhuriyeti ve kendi asayiş birimleri var ve Kuzey Kıbrısta ayrı bir Türk Cumhuriyeti ve kendimizin asayiş birimleri var, biz kendi güvenliğimizi kendimiz sağlarız.

Onlar canini ortaya koyarak saglar. Senin gibi soysuzlar güney kismindaki rumlarin arkasina siginir

Azerbaycan dünyaca tanilmis bi ülke.

Kuzey Kibrisin hali malum.

O 'pensilvanyalı amerikan uşağı' olarak adlandırdığın Fethullah Gülen bir din adamı, bir hoca. İster sev, ister sevme ama onun hocalığına saygı göster. Ben kendimde fazla sevmem kendisini ama kendisinin hocalığına ve din adamlığına saygı gösteriyorum.

AKPli arkadaşlar siz gerçekten ne kadar sinirli insanlarsınız ? Gülencilerden hayatım boyunca sizin veya RTE hakkında bir defa küfür ettiklerini duymadım. Helal olsun adamlar bari dinlerini gerçek anlamda yaşıyorlar.

Pkk asan bir örgüt varsa o da secde ettigin Pennsyvanyali amerikan usagi

- - - Aktualisiert - - -

Onalr canini ortaya koyarak saglar. Senin gibi soysuzlar güney kismindaki rumlarin arkasina siginir

Belge ve delille konus canim suan gördügümüz sadece akpnin hirsizligi ve terröristler ile pazarligi biz vatanseverlere hakaret edemezsin biz götümüzden bisey uydurmuyoruz belge gösteriyoruz.

Um diese Inhalte anzuzeigen, benötigen wir die Zustimmung zum Setzen von Drittanbieter-Cookies.
Für weitere Informationen siehe die Seite Verwendung von Cookies.

Ben kendimi sadece Derviş Eroğlunun arkasına sığınırım çünkü o bizim Cumhurbaşkanımız.

Tamamda rumlarla silah kes anlaşmaları var bir. İkinicisi Dağlık Karabağ Ermenistan tarafından işgal altında, orasıda Türk toprağı o zaman oraya niye müdahale etmiyorsunuz ?

Zurück
Oben