Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

[Türk Silahlı Kuvvetleri] - Turkish Armed Forces - Türkische Streitkräfte

O 'pensilvanyalı amerikan uşağı' olarak adlandırdığın Fethullah Gülen bir din adamı, bir hoca. İster sev, ister sevme ama onun hocalığına saygı göster. Ben kendimde fazla sevmem kendisini ama kendisinin hocalığına ve din adamlığına saygı gösteriyorum.

AKPli arkadaşlar siz gerçekten ne kadar sinirli insanlarsınız ? Gülencilerden hayatım boyunca sizin veya RTE hakkında bir defa küfür ettiklerini duymadım. Helal olsun adamlar bari dinlerini gerçek anlamda yaşıyorlar.

Yooo, sinirli degilim. Sadece sana ve senin gibilerine gereken cevabi veriyorum. Türkiyenin siyasi gecmislignden bihabersen ve Fettulah gibi piyonlari görmedigsen, yasadigin ve kazandigin tecrüben yoksa burada gelip bos bos konusma, daha dogrusu yazma.

- - - Aktualisiert - - -

Hem Müslüman hem Hirsiz olunmaz ya Müslüman olacaksin ya hirsiz. Ve Gülen diyorki kim yalanciysa kim yanlis ise ona beddua ediyor.

Ulan CHP orospusu, bunlar gecmiste milletin kanini nasil emdiklerini gel ban sor. Ben bunlari yasadim. Ve 17 Agustos depreminde yapilan yardimalri nasil talan ettiklerini ben kendi gözüm ile sahit oldum.

Bana kalkip müslümanliktan bahsetme.

Ben kendim Fethullah Gülenin dershanelerinde kalmış birisiyim ve o insanlar sizin önyargıyla baktığınız gibi insanlar değil.

Hem FG beddua falan etmedi. ’Hırsızı görmeden hırsızı yakalayanın üzerine gidenler, cinayeti görmeyip de masum insanlara cürüm atmak suretiyle onları karalamaya çalışanlar.. Allah onların evlerine ateşler salsın, yuvalarını yıksın, birliklerini bozsun’

Ulan CHP orospusu, bunlar gecmiste milletin kanini nasil emdiklerini gel ban sor. Ben bunlari yasadim. Ve 17 Agustos depreminde yapilan yardimalri nasil talan ettiklerini ben kendi gözüm ile sahit oldum.

Bana kalkip müslümanliktan bahsetme.

Ben CHPli degilim hirsizlik varsa ona karsiyim hangi parti olursa olsun ama suan hirsiz partisi akp bagira bagira caliyor cirpiyor yetim hakki yiyor bunlari niye görmiyorsun peki bunlar yetmemis gibi dinimize hakaret eden bir egemen bagis var ama sana ne dersem bos ne demisler Cehaletin kol gezdigi yerde akilli olmak aptalliktir.

Zurück
Oben