Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Türkei vs Kroatien "play-offs"

Ispatin var mi? Milli macta böyle tezahüratlar yakismaz bizim taraftara.

sanki bütün taraftarlar centilmen :lol:
hangi macti hatirlamiyorum ama birkac kendnini bilmez fenerli sükrüsaracoglu milli macinda bazi galatasarayli oyunculari islikladi ve hatta küfür etti.

birkac ay öncede tffyi protestu etmek icin kaptan emre fenerbahceli futbolcularin milli maca cikmayacaklarini söylemisti.hatta milli takimdan ayrilacaklarini düsünüyorlarmis.
evet ayyildizli formayi cok seviyorlar canim :mrgreen:

sanki bütün taraftarlar centilmen :lol:
hangi macti hatirlamiyorum ama birkac kendnini bilmez fenerli sükrüsaracoglu milli macinda bazi galatasarayli oyunculari islikladi ve hatta küfür etti.

birkac ay öncede tffyi protestu etmek icin kaptan emre fenerbahceli futbolcularin milli maca cikmayacaklarini söylemisti.hatta milli takimdan ayrilacaklarini düsünüyorlarmis.
evet ayyildizli formayi cok seviyorlar canim :mrgreen:

Söylenecek okadar sey varki neresinden baksan kötü. Bana sorarsan dünkü rezalete en güzel cevap milli maclari artik TT-Arenada oynanmamamsidir.

Orada sadece G.Saraylı yoktu

14954678.jpg

“Maç G.Saray’ın stadında oynandı ancak oraya gelen Türk Milli Takımı seyircisi idi. Bunu karıştırmayalım. Stada gelenler G.Saray biletleri ile gelmedi. Tribünlerde G.Saraylı’sı, Fenerli’si, Beşiktaşlı’sı da vardı.”

Orada sadece G.Sarayl yoktu - Hrriyet Futbol

Zurück
Oben