Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Türkei vs Kroatien "play-offs"

Pkk bir yana, fakat kendi bayragina küfür eden cinconlulardan daha delikanli cikar oranin milleti bana sorarsan.

oranin taraftarini gördük elazigspor macinda,sehit olan askerlerin haberini duyunca sevgi gösterisi yaptilar ve elazig taraftari buna karsin pkk disari ile cevap verdi,kavgayla bitti.
cuma aksami macdaki taraftarlar formaya degil volkana küfür ettiler.

Hiddinke istifaya cagirmak gereksiz bir adim. Bu durumda onun hatasi yok, asil suclular döner koltukta oturan parababalari.

oranin taraftarini gördük elazigspor macinda,sehit olan askerlerin haberini duyunca sevgi gösterisi yaptilar ve elazig taraftari buna karsin pkk disari ile cevap verdi,kavgayla bitti.
cuma aksami macdaki taraftarlar formaya degil volkana küfür ettiler.

Dünkü rezaletten sonra Cinconcular gökten Zembille bile inseler gözümde pul kadar diyerleri yok. Bal gibi Formaya küfür ettiler, gereksiz yere Volkana neden küfür ettiler? Götü yanik kedi gibi oynayan Galatasarayli Hakan Baltaya etselerdi.

Dünkü rezaletten sonra Cinconcular gökten Zembille bile inseler gözümde pul kadar diyerleri yok. Bal gibi Formaya küfür ettiler, gereksiz yere Volkana neden küfür ettiler? Götü yanik kedi gibi oynayan Galatasarayli Hakan Baltaya etselerdi.

bütün stadiumda oyunculara küfür etmislerdir herhalde,sadece kale arkasini gösterdiler volkana küfür ettiklerini volkanda sehircilere küfür ettigini.
zan,servet ve hakan baltayi milli takimda göremek istemiyenler galatasaraylilarda var.

kendini kandirma formaya ve ayyildiza neden küfür ettsinlerki?
volkanin beceriksizligine sinirlenip küfür ettiler.

Hiddinke istifaya cagirmak gereksiz bir adim. Bu durumda onun hatasi yok, asil suclular döner koltukta oturan parababalari.

hiddink ve oguz cetin takimi yönetiyor,önce onlar istifa etmelidir,sonra temizlik devam etmelidir,birkac oyuncuda milli takimdan ayrilmali mesela volkan,servet cetin,gökhan zan,sabri,hakan balta,gökhan gönül,emre,aurelio ve kazim kazim mesela.

bütün stadiumda oyunculara küfür etmislerdir herhalde,sadece kale arkasini gösterdiler volkana küfür ettiklerini volkanda sehircilere küfür ettigini.
zan,servet ve hakan baltayi milli takimda göremek istemiyenler galatasaraylilarda var.

kendini kandirma formaya ve ayyildiza neden küfür ettsinlerki?
volkanin beceriksizligine sinirlenip küfür ettiler.

Sen Maci izlemis durumda degilsin herhalde. Kale arkasindan Galatasarayli taraftarlardan geldi küfürler - üzerlerindeki formalari görmedin galiba. Benim icin milli formayi giyen bir insana küfür eden serefsizler ayyildiza küfür etmek amaciyla eder.

Zurück
Oben