E
Emirkan
Guest
evet pkk sloganlari bögüren taraftarlar cok daha delikanli :
Pkk bir yana, fakat kendi bayragina küfür eden cinconlulardan daha delikanli cikar oranin milleti bana sorarsan.
evet pkk sloganlari bögüren taraftarlar cok daha delikanli :
Pkk bir yana, fakat kendi bayragina küfür eden cinconlulardan daha delikanli cikar oranin milleti bana sorarsan.
oranin taraftarini gördük elazigspor macinda,sehit olan askerlerin haberini duyunca sevgi gösterisi yaptilar ve elazig taraftari buna karsin pkk disari ile cevap verdi,kavgayla bitti.
cuma aksami macdaki taraftarlar formaya degil volkana küfür ettiler.
Dünkü rezaletten sonra Cinconcular gökten Zembille bile inseler gözümde pul kadar diyerleri yok. Bal gibi Formaya küfür ettiler, gereksiz yere Volkana neden küfür ettiler? Götü yanik kedi gibi oynayan Galatasarayli Hakan Baltaya etselerdi.
Hiddinke istifaya cagirmak gereksiz bir adim. Bu durumda onun hatasi yok, asil suclular döner koltukta oturan parababalari.
Dünkü rezaletten sonra Cinconcular gökten Zembille bile inseler gözümde pul kadar diyerleri yok.
bütün stadiumda oyunculara küfür etmislerdir herhalde,sadece kale arkasini gösterdiler volkana küfür ettiklerini volkanda sehircilere küfür ettigini.
zan,servet ve hakan baltayi milli takimda göremek istemiyenler galatasaraylilarda var.
kendini kandirma formaya ve ayyildiza neden küfür ettsinlerki?
volkanin beceriksizligine sinirlenip küfür ettiler.
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen