Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Türkischer Ministerpräsident Erdoğan bietet PKK Verhandlungen an

Bu söylediklerin oyunun kurali. Onlarin mahiyeti belli ve bazi kürt kesimin onlari desteklemesi aci ama gögüslenebilir lakin eger AKP buna boyun eyip, veyahut cözum aramaya calisirken o katillerler pazarliga girmisse, bunu Türk milleti kabul etmez!

nasil etmez 2010 da Haburdan Türkiyeye terörist yagdi hic kimsenin sesi cikti mi? Hayir
MiT ile Teröristlerin Isvecde görsütükleri tescillendi hemde icerigi bile belliyken kimseden bir cit cikti mi? Hayir

Birde Milliyetci gecinen yavsak MHP bu son Tezkere oylamasinda yine Akp yi kurtardi. Ben böyle Milliyetciligin tam -- neyse kalsin.

Anlayacagin Vatan kimsenin umrunda degil--> Tayyip zaten Zamlarida gizli gizli yapiyo zaten Millet sadece cebini düsünüyo.

Birde Milliyetci gecinen yavsak MHP bu son Tezkere oylamasinda yine Akp yi kurtardi. Ben böyle Milliyetciligin tam -- neyse kalsin.

Anlayacagin Vatan kimsenin umrunda degil--> Tayyip zaten Zamlarida gizli gizli yapiyo zaten Millet sadece cebini düsünüyo.
MHP Türkiye nin cikarlarini düsündügü icin tezkereyi destekledi. MHP icin taaa bastan hic karismayacaktik Suriye konusuna ama bu noktaya geldigimizde mecbur Türkiye nin arkasinda durmamiz lazim. Suriye batmak üzere, orda yarin tezkere olmassa Esad düstük den sonra ayni Kuzey Irakdaki gibi Türkiye ye girip cikip saldirirlar. Bu Tezkere o zaman bizi kurtaracak.

TBMM Genel Kurulu’ndan görüşmeler sürerken kısa bir süre için bahçeye çıkan Bal, “Biz 1 Mart tezkeresini de desteklemiştik. Eğer 1 Mart tezkeresi geçseydi Kuzey Irak’ta bugünkü peşmerge devleti olmazdı. Artı PKK bugünkü gibi 48 saat içinde aynı karakola 4 defa saldırabilecek alan hakimiyeti için mücadele edecek husumet ve cesarette olamazdı.

O günkü şartlarla bugünkü şartlar üç aşağı beş yukarı aynı. Esad Suriye’nin kuzeyini PYD ve PKK’ya terk etmiş durumda. Türkiye’nin güvenliği için bunlar ciddi bir tehdit oluşturuyor. Türkiye bu tehdidi bertaraf etmek zorunda. İşte bu nedenle evet diyeceğiz” dedi.

Ancak Bal, bu ‘evet’in AKP’nin Suriye politikasını destekledikleri anlamına gelmediğini vurguladı. Bal, “AKP’nin Suriye politikası başından beri sürdürdükleri ayağa yere basmayan abartılı bir dostluktu. Arkasından gelen düşmanlık ve husumet odaklı tutum da yanlıştır. Suriye bir istihbarat devletidir. AKP’nin bunun ön görmesi gerekir” dedi.

‘Siz, PKK ve peşmerge tehdidine karşı tezkereye evet dediğinizi söylüyorsunuz ancak tezkerede buna dair bir ifade olmadığı gibi hükümet bir Oslo süreci yürütüyor. Bu durumda PKK’ya karşı bir sınır ötesi operasyon yapılacağına inanıyor musunuz’ sorusuna ise Bal, “Biz bunun için yetki veriyoruz. Ayrıca tezkerede ulusal güvenlik tehdidi ibaresi yer alıyor. Dolayısıyla tezkere bu tür operasyonları da kapsar” yanıtını verdi.

nasil etmez 2010 da Haburdan Türkiyeye terörist yagdi hic kimsenin sesi cikti mi? Hayir
MiT ile Teröristlerin Isvecde görsütükleri tescillendi hemde icerigi bile belliyken kimseden bir cit cikti mi? Hayir

sen hangi partiyi alternatif olarak görüyorsun?
bir cok kisi bu tür sorularda cevap vermekte zorlaniyor.

sen hangi partiyi alternatif olarak görüyorsun?
bir cok kisi bu tür sorularda cevap vermekte zorlaniyor.

Ben Sonuna kadar Hepar diyorum ama böyle Partilerin Türkiye gibi geri kalmis ülkelerde fazla degeri bilinmez insanlar anlayamaz Türkiye gibi Ülkelerde Demagoji yapan ve Polemikten öte gitmeyen kisiler Prim yapar.

Aziz Nesin Türkiyenin %60 i koyun derken birseyler biliyomus ki demis.

- - - Aktualisiert - - -

MHP Türkiye nin cikarlarini düsündügü icin tezkereyi destekledi. MHP icin taaa bastan hic karismayacaktik Suriye konusuna ama bu noktaya geldigimizde mecbur Türkiye nin arkasinda durmamiz lazim. Suriye batmak üzere, orda yarin tezkere olmassa Esad düstük den sonra ayni Kuzey Irakdaki gibi Türkiye ye girip cikip saldirirlar. Bu Tezkere o zaman bizi kurtaracak.

Ondan sonra ayni Kuzey Irakda yapildigi gibi ABD ile bir anlasma Imzalar Tayyip Suriyeye ABD nin izni olmadan giremeyecegiz diye alsana Nurtopu gibi Güvenlik Seridi.

Zaten Kuzey Irakta ögrendiler Güvenlik seridi nasil dagitilir ABD nin eline verilir güvenligimiz diye.

Sana katiliyorum dostum ama MHP'nin kendi basini ve ajendasini gözden gecirmesi lazim. Sadece teröre karsi politika gelistirmekle olmuyor.

Ben Sonuna kadar Hepar diyorum ama böyle Partilerin Türkiye gibi geri kalmis ülkelerde fazla degeri bilinmez insanlar anlayamaz Türkiye gibi Ülkelerde Demagoji yapan ve Polemikten öte gitmeyen kisiler Prim yapar.

Aziz Nesin Türkiyenin %60 i koyun derken birseyler biliyomus ki demis.

hepar'i ilk defa duyuyorum.bence ecevit gibi-yani sagcilari, solcular ve bütün milleti temsil eden bir kisilik lazim.sagmis solmus bunlar pek de önemli olmamali.banu avar ve oktay sinanoglu'nun bu kunu ile alakali gercekten enteresan görüsleri var.

aziz nesin-evet tabii ki 60%i gerizekali cünkü onun fikirlerini paylasmiyorlar diye.neyse o baska bir konu

Sana katiliyorum dostum ama MHP'nin kendi basini ve ajendasini gözden gecirmesi lazim. Sadece teröre karsi politika gelistirmekle olmuyor.

Ümit Özdag gibi degerli bir isim gecerse MHP nin basina bana göre secilebilirlik haline gelir. Devlet Bahceli MHP nin beslendigi can damarlarini kesip atii, birtane Ülkü Ocagi birakmadi hepsinin Akp nin kucagina atti.

hepar'i ilk defa duyuyorum.bence ecevit gibi-yani sagcilari, solcular ve bütün milleti temsil eden bir kisilik lazim.sagmis solmus bunlar pek de önemli olmamali.banu avar ve oktay sinanoglu'nun bu kunu ile alakali gercekten enteresan görüsleri var.

aziz nesin-evet tabii ki 60%i gerizekali cünkü onun fikirlerini paylasmiyorlar diye.neyse o baska bir konu
Hepari tanimaman Türkiyenin iciyle hic ilgilenmediginin bir göstergesidir belkide hic mi hic Politikadan anlamiyosun demek de olabilir.

Bencede.mhp gercekten sadece terör üzere politika yapiyor.pkk olmasa bu parti olmaz cünkü baska yaptigi birsey yok

O zaman en iyisi sen bir parti programina göz at. Terör olayi bugün Türkiyede büyük bir problem yarattigi ve devleti yürümekte zorlattigi icin cok önem veriliyor .

Zurück
Oben