HNA
Gesperrt
Bencede.mhp gercekten sadece terör üzere politika yapiyor.pkk olmasa bu parti olmaz cünkü baska yaptigi birsey yok
Sacmaladin tam. Mhp öyle 10 yillik parti degil 50 yili askin bir tarihi var.
Bencede.mhp gercekten sadece terör üzere politika yapiyor.pkk olmasa bu parti olmaz cünkü baska yaptigi birsey yok
O zaman en iyisi sen bir parti programina göz at. Terör olayi bugün Türkiyede büyük bir problem yarattigi ve devleti yürümekte zorlattigi icin cok önem veriliyor .
O zaman en iyisi sen bir parti programina göz at. Terör olayi bugün Türkiyede büyük bir problem yarattigi ve devleti yürümekte zorlattigi icin cok önem veriliyor .
Aslinda baktigin zaman Türkiyenin en önemli konusu Terör ama Millet görmezden geliyo. Sanki Iktidar Partisi yürüttügü Politikayi terör üzerinden yürütmüyo mu?
Ama tek fark iktidar partisi Teröristlerle müzakere ediyor mücadele degil.
Hepari tanimaman Türkiyenin iciyle hic ilgilenmediginin bir göstergesidir belkide hic mi hic Politikadan anlamiyosun demek de olabilir.
özür dilerim bütün gün ulusal kanal bakmadigim ve aydin gazetesini okumadigim icin.
Yani bir adam akilli cevap veremedin
odak noktasi olsun diyen kim?Teröru su an icin hic bir parti yok edemez ve terör hic bir zaman bir ülkenin odak noktasi olamaz, olmamali.
Atalarimiz ne demis "it ürür kervan yürür"
MHP Türkiye nin cikarlarini düsündügü icin tezkereyi destekledi. MHP icin taaa bastan hic karismayacaktik Suriye konusuna ama bu noktaya geldigimizde mecbur Türkiye nin arkasinda durmamiz lazim. Suriye batmak üzere, orda yarin tezkere olmassa Esad düstük den sonra ayni Kuzey Irakdaki gibi Türkiye ye girip cikip saldirirlar. Bu Tezkere o zaman bizi kurtaracak.
Yapma ya Ailendeki kisilerden insanlari asaglayanlardan birtanesi de sensin herhalde.. Anlat heyecanli oluyor.. Ben ön yargiyla yaklasmadim önyargi yapan sen kendinsin ama farkinda bile degilsin. Ama zaten kendini aciga vermissin..Tabii... sen türk milletinin cogunu kendi fikrine uymadigi icin gerizakali yap hem de bana polemik suclamasi yap.
Benim ailemde senin gibileri cok o yüzden nasil düsündügünü aslinda cok iyi bilirim.insanlara hemen önyargili karsilasma.
neyse ben uyku sersemiyim o yüzden hepinize iyi geceler .
Yapma ya Ailendeki kisilerden insanlari asaglayanlardan birtanesi de sensin herhalde.. Anlat heyecanli oluyor.. Ben ön yargiyla yaklasmadim önyargi yapan sen kendinsin ama farkinda bile degilsin. Ama zaten kendini aciga vermissin..
- - - Aktualisiert - - -
Hem geri kalmislik geri Zekalilikla esdegerde degildir ki. Sana birileri cok yanlis seyler ögretmis leylacim.
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen