Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Türkischer Ministerpräsident Erdoğan bietet PKK Verhandlungen an

Yani benim de hosuma gitmiyor ama Türkiye'yi kanalize edebilecek tek unsur din ve AKP gercekten Türkiye'nin en organize partisi olarak gözüküyor. CHP desek üstünden Deniz Baykal gibi bir ise yaramaz gecirmek zorunda kaldi.

- - - Aktualisiert - - -

O zaman en iyisi sen bir parti programina göz at. Terör olayi bugün Türkiyede büyük bir problem yarattigi ve devleti yürümekte zorlattigi icin cok önem veriliyor .

vardir muhakkak vardir da pek kamu oyuna lanse edemiyorlar.

O zaman en iyisi sen bir parti programina göz at. Terör olayi bugün Türkiyede büyük bir problem yarattigi ve devleti yürümekte zorlattigi icin cok önem veriliyor .

Aslinda baktigin zaman Türkiyenin en önemli konusu Terör ama Millet görmezden geliyo. Sanki Iktidar Partisi yürüttügü Politikayi terör üzerinden yürütmüyo mu?

Ama tek fark iktidar partisi Teröristlerle müzakere ediyor mücadele degil.

Aslinda baktigin zaman Türkiyenin en önemli konusu Terör ama Millet görmezden geliyo. Sanki Iktidar Partisi yürüttügü Politikayi terör üzerinden yürütmüyo mu?

Ama tek fark iktidar partisi Teröristlerle müzakere ediyor mücadele degil.

Teröru su an icin hic bir parti yok edemez ve terör hic bir zaman bir ülkenin odak noktasi olamaz, olmamali.

Atalarimiz ne demis "it ürür kervan yürür"

Hepari tanimaman Türkiyenin iciyle hic ilgilenmediginin bir göstergesidir belkide hic mi hic Politikadan anlamiyosun demek de olabilir.

özür dilerim bütün gün ulusal kanal bakmadigim ve aydin gazetesini okumadigim icin.
Yani bir adam akilli cevap veremedin

özür dilerim bütün gün ulusal kanal bakmadigim ve aydin gazetesini okumadigim icin.
Yani bir adam akilli cevap veremedin

Hepar ile Ulusal kanal veya Aydinlik Gazetesinin bagi nedir onu anlayamadim. Sende birazcik anlayamama sorunu var herhalde. Ben sana adam akilli hatta insan akliyla cevap verdim.

Ama sen Polemige basladin ben yukarida yazmistim Türkiye gibi geri kalmislarin ülkesinde Demagoji yapanlar Polemik yapanlar prim yapar diye tam o $emaya cuk diye oturdun masallah kendiliginden.

- - - Aktualisiert - - -

Teröru su an icin hic bir parti yok edemez ve terör hic bir zaman bir ülkenin odak noktasi olamaz, olmamali.

Atalarimiz ne demis "it ürür kervan yürür"
odak noktasi olsun diyen kim?

En önemli sorunlarindan birtanesi veya bana göre en önemli sorunu Terördür yani simdi kalkalim akp nin yaptigi gibi Terör yokmus gibi mi yasayalim onlar her istedigini verelim mi? Onu mu diyosun?

- - - Aktualisiert - - -

MHP Türkiye nin cikarlarini düsündügü icin tezkereyi destekledi. MHP icin taaa bastan hic karismayacaktik Suriye konusuna ama bu noktaya geldigimizde mecbur Türkiye nin arkasinda durmamiz lazim. Suriye batmak üzere, orda yarin tezkere olmassa Esad düstük den sonra ayni Kuzey Irakdaki gibi Türkiye ye girip cikip saldirirlar. Bu Tezkere o zaman bizi kurtaracak.

Birsey daha yazmak istiyorum..

Akp herzaman Mhp ye kandan beslenen unsur diye hitap ediyor sana bir soru Mhp Akp nin sehit kanlariyla beslenmesine neden izin veriyor.?

Tabii... sen türk milletinin cogunu kendi fikrine uymadigi icin gerizakali yap hem de bana polemik suclamasi yap.
Benim ailemde senin gibileri cok o yüzden nasil düsündügünü aslinda cok iyi bilirim.insanlara hemen önyargili karsilasma.

neyse ben uyku sersemiyim o yüzden hepinize iyi geceler :-).

Tabii... sen türk milletinin cogunu kendi fikrine uymadigi icin gerizakali yap hem de bana polemik suclamasi yap.
Benim ailemde senin gibileri cok o yüzden nasil düsündügünü aslinda cok iyi bilirim.insanlara hemen önyargili karsilasma.

neyse ben uyku sersemiyim o yüzden hepinize iyi geceler :-).
Yapma ya Ailendeki kisilerden insanlari asaglayanlardan birtanesi de sensin herhalde.. Anlat heyecanli oluyor.. Ben ön yargiyla yaklasmadim önyargi yapan sen kendinsin ama farkinda bile degilsin. Ama zaten kendini aciga vermissin..

- - - Aktualisiert - - -

Hem geri kalmislik geri Zekalilikla esdegerde degildir ki. Sana birileri cok yanlis seyler ögretmis leylacim.

Yapma ya Ailendeki kisilerden insanlari asaglayanlardan birtanesi de sensin herhalde.. Anlat heyecanli oluyor.. Ben ön yargiyla yaklasmadim önyargi yapan sen kendinsin ama farkinda bile degilsin. Ama zaten kendini aciga vermissin..

- - - Aktualisiert - - -

Hem geri kalmislik geri Zekalilikla esdegerde degildir ki. Sana birileri cok yanlis seyler ögretmis leylacim.

ben aziz nesin'inin sözlerine dayanarak bunlari yazdim. cünkü onun icin gerizekalilar yani geri kalmis millet yobazlardir.
ona göre yobaz esittir onun ateist görüslerini paylasmayan türk milleti.

konudan bayagi caydik ve konuyla ilgili olmayan seyleri tartisiyoruz.

Zurück
Oben