Der dritte Satz war entscheidend, den hätte Djokovic holen können und dann wäre alles möglich gewesen. Insgesamt Nadal klar besser.
Erstmal Pause in dem Thread, ich werde was das angeht rigoroser in den Sportthreads durchgreifen, wenn man nicht in der Lage ist mit anderen Usern normal zu reden sondern gleich zu Beleidigungen greift.Alter, du bist das erbärmlichste Stück Scheiße, das mir bisher in diesem Forum unter die Augen gekommen ist - schlimmer als dieser Jovanovic von damals.
Slazem se, samo sto sinoc nisam bio razspolozen za vise od dve receniceUpravu si. Ja jos ne mogu da dodjem sebi. Imao je na pocetku potpunu kontrolu meca, vidjelo se da Nadal nema neka rijesenja i da Novak diktira poene, ali prvo u 3. setu propusti ogromnu priliku za 3-0 i dupli brake, pa onda ne iskoristi 0-40 na 4-4, kod 4-5 kad je servirao izgubi game i set iako je imao 30-0 i ode mast u propast. Od sredine treceg seta pa do kraja meca i jedan i drugi su imali 6 brejk lopti. Nadal je realizovao 4, a Novak nijednu,a sto je najgore od ta 4 pretrpljena brejka Novak je dvaput imao 30-0 a jednom 40-30, sto samo govori da je Novak u jednu ruku, sam sebe pobjedio i da je opet zbog glave izgubio. U zadnjih 5 grand-slame finala koje je Novak igrao ovo je njegov 4 poraz. Dusa me boli sto Nadal ima 13 gran-slem titula, a Novak samo 6. A razlika u kvalitetu izmedju njih je tako mala, cak sam ubjedjen da je Novakov najbolji nivo tenisa na visem nivou nego Rafin, ali Rafa je stabilniji odnosno Novak ima mnogo vise oscilacija u igri, a svavako je na mentalnom planu Nadal na mnogo visem nivou od Novaka.
Bez namjere da umanjim bilo sta, Rafa Nadal je kralj beskonacnog prebacivanja preko mreze. ALI, i to treba znati i umeti i izdrzati, prije svega izdrzati, tip je od celika, jedino mu koljena malo rdjaju. Ako cemo da se zezamo, poslje nekog vrijemena je Nole poceo da lupa i ljevo i desno samo da se to sve zavrsi. Mada, ima istine u ovome. Hiljadu puta je lupio u aut bez ikakvog posebnog razloga.
Slazem se, samo sto sinoc nisam bio razspolozen za vise od dve recenice
Mi Srbi smo cudna sportska nacija, kada nam ide dobro velicamo pojedince kao bogove, kada nam ide lose, samo znam da pljujemo. Igrao je mnogo dobru sezonu Novak prosle i pretprosle godine, tesko je konstantno drzati taj nivo. Mnogo propustenih prilika da brani ovo sezone poene na gren slemovima i drugim jacim turnirama. No to je sve stvar koja se tice njega samog, decko nije masina i juce u porazu je pokazao, da je vrhunski sportista i zasluzeno broj 1.
Nikada vise necemo imati tenisera njegovog kvaliteta, ali to ne sme da se pretvori u depresiju, ja sam siguran da ce Novak osvajati jos mnogo turnira pa i gren slemova, mlad je jos.
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen