Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Thessaloniki, Das Tor zum Balkan...

Yok ya, ne yikmasi kardesim :) Kac kere Büyük Önderin evine gittim biliyormusun ? Saysam bitmez. Zaten Selanikte birzamanlar nerdeyse yüzde doksani Türk ve diyerler Yahudi vs. di.

Türk/Osmanli Eserleri yikmak icin Selaniye Atombombasi atmalari lazimlar :)

InsALLAH sende birgün gidip oralari görürsün. Birsürü Yunanlarla arkadaslik etmistim, oradakiler buradakiler gibi radikal yavsak takilmiyorlar. Selanikte birsürü Türk Ögrenci var, Üniversite okuyorlar :)
önderin evi selanik merkezden uzakmiydi?
ama camilerin cogunu yiktilar diye biliyorum...baska ne eserler var ki ?
dogru söylüyorsun...buradaki yunanlilar biraz degisik...mesela tükiye'de yasayan yunanlilar daha hosgörülü.
selanikte okuyan türklerin cogu gümülcineden geliyor sanirim.

AyYıldız;2747962 schrieb:
önderin evi selanik merkezden uzakmiydi?
ama camilerin cogunu yiktilar diye biliyorum...baska ne eserler var ki ?
dogru söylüyorsun...buradaki yunanlilar biraz degisik...mesela tükiye'de yasayan yunanlilar daha hosgörülü.
selanikte okuyan türklerin cogu gümülcineden geliyor sanirim.

Selanikte ki Türk Ögrencileri Türkiyenin ve tüm Dünyanin her yerinden geliyorlar.
Almancilar, Istanbullular, Ankaralilar mesela deyisiklik olsun diye Selaniye gidiyorlar.
Türkiye Türkleri genelde Burs kazanarak, Selaniye gitme ve okuma hakkini kazaniyorlar. Evet Önderimizin Evi merkezde, ama kimsenin gözüne batmiyor :)

Sana söylediyim gibi, Selanik kendisi bir Türk eseri. Bazi camileri kiliseye cevirdiler, bazilarini yiktilar, diyerlerini müze yaptilar. Osmanli hamamlari, pazarlar vs. birsürü seyler var. Türkiyeden 70li yillarinda Selaniye göc eden birsürü türkce konusan Yunanli var.

Onlarin gurur duydugu Beyaz kuleyi bile Osmanlilar yapti. Tepede eskiden Türk Bayragi havada dalgalaniyordu, simdi de yunan bayragi.

Sana söylediyim gibi, Selanik kendisi bir Türk eseri. Bazi camileri kiliseye cevirdiler, bazilarini yiktilar, diyerlerini müze yaptilar. Osmanli hamamlari, pazarlar vs. birsürü seyler var. Türkiyeden 70li yillarinda Selaniye göc eden birsürü türkce konusan Yunanli var.

Onlarin gurur duydugu Beyaz kuleyi bile Osmanlilar yapti. Tepede eskiden Türk Bayragi havada dalgalaniyordu, simdi de yunan bayragi.
beyaz kuleyi osmanlilarin yaptigini bilmiyordum...neyse, eminim selanik eskiden daha güzeldi

Thessaloniki beste Stadt der Welt!!!!!

Dort befindet sich auch die beste Mannschaft der Welt--------PAOK!!!!!
gegen trabzonspor haben sie keine chance :NEIN:

werden jetzt schöne hellenische threads mit dieser hässliche sprache überhauft.

Zurück
Oben