V Vodka_i_Džin Ultra-Poster 2 Februar 2007 #71 Gugica schrieb: Momce-Crnogorce schrieb: slago sam da je Ante 3 godine mladji 8) Zum Vergrößern anklicken.... DA BOG DA TE PEDERCINA UHVATI ZA CUNU TVOJU MALU Zum Vergrößern anklicken.... da bog da tebe uhvati za guzu tvoju malu
Gugica schrieb: Momce-Crnogorce schrieb: slago sam da je Ante 3 godine mladji 8) Zum Vergrößern anklicken.... DA BOG DA TE PEDERCINA UHVATI ZA CUNU TVOJU MALU Zum Vergrößern anklicken.... da bog da tebe uhvati za guzu tvoju malu
S Sandzo Sandzaklija 1 März 2007 #72 sta ima bre propade mi ovaj thread kad ste lijeni da pisete na naski
G Gast829627 Guest 1 März 2007 #73 Momce-Crnogorce schrieb: Gugica schrieb: Momce-Crnogorce schrieb: slago sam da je Ante 3 godine mladji 8) Zum Vergrößern anklicken.... DA BOG DA TE PEDERCINA UHVATI ZA CUNU TVOJU MALU Zum Vergrößern anklicken.... da bog da tebe uhvati za guzu tvoju malu Zum Vergrößern anklicken.... vi se udvarate jedan drugome ...mala cuna u malu bulju i to je to
Momce-Crnogorce schrieb: Gugica schrieb: Momce-Crnogorce schrieb: slago sam da je Ante 3 godine mladji 8) Zum Vergrößern anklicken.... DA BOG DA TE PEDERCINA UHVATI ZA CUNU TVOJU MALU Zum Vergrößern anklicken.... da bog da tebe uhvati za guzu tvoju malu Zum Vergrößern anklicken.... vi se udvarate jedan drugome ...mala cuna u malu bulju i to je to
G Gast829627 Guest 1 März 2007 #74 saaadi schrieb: sta ima bre propade mi ovaj thread kad ste lijeni da pisete na naski Zum Vergrößern anklicken.... desi bre saaaaaaaaaaaaaaaaadi sta ima care jebote pas u dupe
saaadi schrieb: sta ima bre propade mi ovaj thread kad ste lijeni da pisete na naski Zum Vergrößern anklicken.... desi bre saaaaaaaaaaaaaaaaadi sta ima care jebote pas u dupe
G Gast829627 Guest 1 März 2007 #76 saaadi schrieb: mrs jebo ti pasa u dupe hehe Zum Vergrößern anklicken.... hoces voz da pravis a :?: hehehe pas tebe ja pasa i tarlahamo
saaadi schrieb: mrs jebo ti pasa u dupe hehe Zum Vergrößern anklicken.... hoces voz da pravis a :?: hehehe pas tebe ja pasa i tarlahamo
S Sandzo Sandzaklija 1 März 2007 #77 ti si danas nedje sedeo predugo na neko jako suncano mesto hehe sta znam ja reko da se nezaboravi glavni govor koji se bandrlja na balkanu pa se javi ovde hehe
ti si danas nedje sedeo predugo na neko jako suncano mesto hehe sta znam ja reko da se nezaboravi glavni govor koji se bandrlja na balkanu pa se javi ovde hehe