Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Tim Lavijeg Srca

Das einzige was ist total scheisse finde:
Auf ein National-Trikot gehören nun mal keine Sponsoren drauf!!!

Bog-Bodiroga schrieb:
hab heute gelesen das monte durch 2 elfmeter gewonnen hat!

wie lief das spiel den ab. wer war besser?

1. halbzeit war am anfang das spiel der ungaren besser, gegen ende der 1. halbzeit spielten beide schei.sse, 2. halbzeit war eindeutig montenegro besser 8) 8)

Montenegrin schrieb:
Bog-Bodiroga schrieb:
hab heute gelesen das monte durch 2 elfmeter gewonnen hat!

wie lief das spiel den ab. wer war besser?

1. halbzeit war am anfang das spiel der ungaren besser, gegen ende der 1. halbzeit spielten beide schei.sse, 2. halbzeit war eindeutig montenegro besser 8) 8)

ja was den jetzt...elfmeter oder nicht :?:

Filetov džoker

Milan Purović na debiju je opravdao ulogu Filetovog "džokera", ali i za 45 minuta pokazao da crnogorska reprezentacija sa njim na terenu ima mnogo više ofanzivnih opcija.
Centarfor Crvene zvezde "rasteretio" je Vučinića, odvlačio mađarske defanzivce, borio se za svaku loptu, pokušavao da dobije sve vazdušne duele, a, uostalom, nad njim je napravljen penal, koji je pretvoren u izjednačenje...
- Ušli smo u istoriju, ponosan sam što sam dio ovog tima. Možda nijesmo igrali dobro, ali smo se borili svih 90 minuta, ostavili smo srce na terenu. Pokazali smo, takođe, da nijedna selekcija neće moći lako da izađe na kraj sa nama. Kada smo mogli da pobijedimo Mađarsku poslije samo pet dana zajedničkog rada, ne vidim razlog zbog koga ne bismo mogli da slavimo i protiv mnogo jačih selekcija kada se bolje uigramo i upoznamo - istakao je Purović.
Napadač Crvene zvezde ističe da je šokantni gol Mađara samo probudio želju za pobjedom...
- Ko zna kako bi se utakmica odvijala da nijesmo primili gol. Možda bismo izgubili strpljenje, možda ne bismo napravili tako jak pritisak u nastavku. Navijači su nas nosili, davali nam snagu da istrajemo u želji da pobijedimo na premijeri. Nikada neću zaboraviti subotu, a siguran sam da ćemo Crnoj Gori dati još dosta razloga za slavlje - kazao je Purović.

IGOR BURZANOVIĆ POTVRDIO KLASU NA DEBIJU

Prva crnogorska "desetka"

Majstor se vratio. I to na velika vrata - na svom stadionu, u svom gradu, Igor Burzanović je pokazao zašto nosi desetku i u crnogorskoj reprezentaciji.
- Ispunio sam želju, sanjao sam o golu i pobjedi na stadionu pod Goricom. Mislim da još nijesmo svjesni šta smo napravili za crnogorski fudbal, naš narod. Pokazali smo svijetu da se u Crnoj Gori igra vrhunski fudbal - rekao je Burzanović.
I dan nakon utakmice najbolji igrač Crvene zvezde, bio je pod utiskom atmosfere na stadionu.
- Znao sam da će atmosfera na tribinama biti fantastična, ali ono što su nam navijači priredili se ne zaboravlja.
Sve je, doduše, krenulo kako ne treba, a u prvom dijelu izgorjeli u želji da izjednačimo. Na poluvremenu smo se dogovorili da izađemo uzdignute glave, da podignemo odbranu, odlučno napadnemo protivnika - kazao je Burzanović.
Kao i većina saigrača i on ističe da kratak period priprema i loši uslovi koji su pratili našu reprezentaciju, nijesu dozvolili da se predstave u još boljem svjetlu.
- Velika želja svih igrača, koji su sa ponosom nosili crnogorski grb, odlučila je pobjednika. Pred nama je puno rada, biće još okupljanja, priprema, i sve će doći na svoje mjesto. Na terenu se vidjelo da nijesmo još uigrani. Sada je, ipak, najvažnije da je na najljepši način, kako se od nas i očekivalo, krenula crnogorska fudbalska priča - kazao je Burzanović.

Zurück
Oben