Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Titoismus

Dobojlija schrieb:
Heishiro_Mitsurugic schrieb:
Es gibt nur eine Religion:
Grbsfrj.gif

Flag_of_SFR_Yugoslavia.png

Und es gibt nur einen Gott:
Tito01.jpg

titopct.jpg

Amin! 8)

8) :thumbright:

ovog tvog ustaskog-boga treba iskopat iz jame gde je zakopan, prelit ga benzinom i pet puta zapalit. takodje jos odigrati jedno kolo na spaljenoj ustaskoj lobanji

e jebiga i ti sada seit wann ist Tito ein Ustasa . Hat er auf ihrer seite gekämpft oder wie. Ti znas sam da je na kraju 2wk puno Hrvata pobijeno a sada pricas on Ustasa

Dobojlija schrieb:
e jebiga i ti sada seit wann ist Tito ein Ustasa . Hat er auf ihrer seite gekämpft oder wie. Ti znas sam da je na kraju 2wk puno Hrvata pobijeno a sada pricas on Ustasa

Tito je oduvek bio ustasa sa maskom, nemoj da si smesan !! oni par ustasa sto su pobijeni u blajburgu, nisu ni vredni price i usporedjivanju zrtvama ustaskog logora Jasenovca. kad je Tito bio toliki Heroj, sto nije sprecio Jasenovac i Gradisku Staru............zato sto mu je sve poslo za rukom. A da te pitam u kojoj je on to bio Vojnoj Akademiji, bio je u Austrijo-ugarskoj. to sve govori o njemu

P.s. Najvisi Ustaski zlotvori i koljaci uspeli su da pobegnu nakon 2 Svetskog, a Drazi Mihailovicu se sudilo u namestenoj farsi i streljali ga na mucenicki nacin......

on je sve bio osim "jugosloven"

Shvaler schrieb:
Dobojlija schrieb:

Tito je oduvek bio ustasa sa maskom, nemoj da si smesan !! oni par ustasa sto su pobijeni u blajburgu, nisu ni vredni price i usporedjivanju zrtvama ustaskog logora Jasenovca. kad je Tito bio toliki Heroj, sto nije sprecio Jasenovac i Gradisku Staru............zato sto mu je sve poslo za rukom. A da te pitam u kojoj je on to bio Vojnoj Akademiji, bio je u Austrijo-ugarskoj. to sve govori o njemu

P.s. Najvisi Ustaski zlotvori i koljaci uspeli su da pobegnu nakon 2 Svetskog, a Drazi Mihailovicu se sudilo u namestenoj farsi i streljali ga na mucenicki nacin......

on je sve bio osim "jugosloven"

hajmo ovako ja respektiram tvoje misljenje a hajd ti respektiraj i moje i prica je zavrsena

Zurück
Oben