Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

tompson

Naja, wenn diese leichte Ähnlichkeit (auf die man noch hinweisen muss) schon ausreicht damit etwas als Plagiat gilt...

Hmm moracu to opsirnije objasnit. Ova pjesma "Sivi sokole" se pjevala na radnim akcijama (stariji clanovi foruma znaju o cemu pricam). Ono sto meni pada u oci: ako u svakom muzickom djelu doslovno citiras cetiri takta drugog autora, duzan si ga potpisati kao autora iste te pjesme. Ako to ne ucinis, tada si, svi to znaju, plagijator. Znaci je li je on plagirao ovu pjesmu ili ne ...

neman pojma sta je bija, bija obican seljanin prepostavljan :lol: pisma ga ta proslavila jer se ocito svako moga snjon identificirat...

ma bitno je, da je on zube popravija, sve ostalo je sekundarno :lol:

hm... slusam i znam sta mislis, ono ritam tam-tatam-tam-tam-tatam-tam... nebi reka da je to plagiranje, jer se taj ritam i u mnogo drugih pisama cuje... pada mi jedna od satana panonskog na um... sta opet ne znaci da mozda nije upravo od te pisme preuzeja... neznan :dontknow:

Hmm mozda sam i otisao previse daleko, ali mi se uvijek cinilo da se on posluzio tom pjesmom. Dobro recimo ona njegova "iza devet sela", tu se izgleda posudio melodijom ABBE (ali okej, to opet nije plagiranje). Hehe, najaca mi ona bila, kada su neki moji stalno govorili da je "anica kninska kraljica" ukradena od one cetnicke "Iznad Kraljeva", valjda pokupio poslje rata negdje u Baljcima :lol:

PS: Thompsone, najdrazeg puskomitraljesca i ponos cile Zagore, pozdravlja te Knin :^^:

ma bitno je, da je on zube popravija, sve ostalo je sekundarno :lol:

Hmm mozda sam i otisao previse daleko, ali mi se uvijek cinilo da se on posluzio tom pjesmom. Dobro recimo ona njegova "iza devet sela", tu se izgleda posudio melodijom ABBE (ali okej, to opet nije plagiranje). Hehe, najaca mi ona bila, kada su neki moji stalno govorili da je "anica kninska kraljica" ukradena od one cetnicke "Iznad Kraljeva", valjda pokupio poslje rata negdje u Baljcima :lol:

PS: Thompsone, najdrazeg puskomitraljesca i ponos cile Zagore, pozdravlja te Knin :^^:

je, usta su mu bila... ajme majko... ka selo miljevci, trc trc pa kuca... tako u njega trc trc pa zub :lol:

ono od abbe je definitivno plagiranje (ako nije platija tantijeme ili te pizdarije sta se placaju kad se uzme pisma)... super trooper...

iznad kraljeva ne poznajen pa nemogu nista reci :dontknow:

uh...uh..najvise volem od narodnjaka TomsUna i Baju malu mindzu
zivota mi, ako se udam ima oba da mi pevaju..i to u duetu

Zurück
Oben