Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

tompson

Znaci skrt i arogantan .... necu sa bodulima vise gubt vrime :lol:

PS: Svidja mi se ova njegova "vjetre sa Dinare", pisma ima svoju odredjenu poruku a melodija je super. Ali dobro, iz divlje, dalmatinske zagore nit Tompson, nit Severina, nit Budisa, nit Vuco a nit Sanader nemogu nadmasit' Mestrovica. Sad kad smo se uvatli bodula, puskomitraljesca, Zagore, nesto bi sad pojija' pandispanju, neznan kako mi to palo napamet :lol:

Nego jel' tvoj onaj snimak snimljen na Poljani ili?

ma kakvi boduli, ja snjiman nemogu... mislin, mogu ja svima, ali bas te osobine poput skrtosti... jebo ti to...

je, snimljeno je na poljani

ma bitno je, da je on zube popravija, sve ostalo je sekundarno :lol:

Hmm mozda sam i otisao previse daleko, ali mi se uvijek cinilo da se on posluzio tom pjesmom. Dobro recimo ona njegova "iza devet sela", tu se izgleda posudio melodijom ABBE (ali okej, to opet nije plagiranje). Hehe, najaca mi ona bila, kada su neki moji stalno govorili da je "anica kninska kraljica" ukradena od one cetnicke "Iznad Kraljeva", valjda pokupio poslje rata negdje u Baljcima :lol:

PS: Thompsone, najdrazeg puskomitraljesca i ponos cile Zagore, pozdravlja te Knin :^^:

to svakako

Inace i poznata mi je melodija od "Neka niko ne dira u moj mali dio svemira" i tu je nesto uzeto samo ne znam od koga

Zurück
Oben