BalkanSurfer
Top-Poster
LOL vidi djece. dejan mi govori o tome ko je glup i ko nije. covjece vas dvoje je "babo" napravio kad je drko na bukvu.
BalkanSurfer schrieb:LOL vidi djece. dejan mi govori o tome ko je glup i ko nije. covjece vas dvoje je "babo" napravio kad je drko na bukvu.
CAR_DUŠAN schrieb:BalkanSurfer schrieb:LOL vidi djece. dejan mi govori o tome ko je glup i ko nije. covjece vas dvoje je "babo" napravio kad je drko na bukvu.
dobro,nama nije murat jebo mater.
ajibrs schrieb:CAR_DUŠAN schrieb:BalkanSurfer schrieb:LOL vidi djece. dejan mi govori o tome ko je glup i ko nije. covjece vas dvoje je "babo" napravio kad je drko na bukvu.
a cime hoce murat da jebe, kada je obrezan do jaja?
sad nema vise argumente, pa pocinje da vreda :tb:
jedi malo pasulja pa mi se opet javi pic*ico 8)
yellena schrieb:ovde bas postaje gusto...uff kako se lepo castite
yellena schrieb:ovde bas postaje gusto...uff kako se lepo castite
BalkanSurfer schrieb:ajibrs schrieb:CAR_DUŠAN schrieb:BalkanSurfer schrieb:LOL vidi djece. dejan mi govori o tome ko je glup i ko nije. covjece vas dvoje je "babo" napravio kad je drko na bukvu.
a cime hoce murat da jebe, kada je obrezan do jaja?
sad nema vise argumente, pa pocinje da vreda :tb:
jedi malo pasulja pa mi se opet javi pic*ico 8)
ne znam ja sam u skoli ucio koliko duga vam je "murat" jebo mater
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen