BalkanSurfer schrieb:
kao prvo da pisem non stop imao bi do sada mojih 5000 postinga sigurno. pogledaj recimo koliko sam u PF postinga imao kako se ja i ti stalno svadamo. skoro nikako.
kao drugo, ja od malena spavam oko 5 sati, ne vise, niti mi vise treba. a mogu ti reci koliko mi dug bude dan kada cisto radim, jer je bilo dosta i takvih. onda je ako imam puno srece oko jedno 11 sati, ali vecinom i tada 12.
a to za socialu: prije bi cistio ulice nego primao socialu jer to samo klosari rade. nema nista nize nego kod kuce sjedit i primati socialu. meni i mojima ova drzava do sada nije ni euro dala niti ce ikada biti potrebno, mi ne zivimo na racun drugih.
Nisi ti cabe "Spitzen Poster", Nonstop si tu, u svih doba dana, i da nezaborovimo da pises i u drugim forumima, das muss auch berücksichtigt werden. U to vreme gde nisi ni tu ni u drugom forumu, spavas, i to jedno 5-6 sati nadan, to ti jedino sto mislim da nisi slagao, a privatan zivot svakako nemas. Gde tu jos ostaje mesto za zenu? za prijatelje? za familiju? Kad tako razmilislim veoma si zalosna osoba. Sto se tice socijala nije svako ko privremeno prima socijalu automatski klosar, ima nekog postenog radnika izbace i on nebude nista kriv, on je placao godinama poreze i stekao je pravo nato. A ima i onih koji su lenji i nece da rade i samo puse drogu i pederisedu se po nekim forumima, nemaju ni familije ni prijatelje, jebiga, ima svakakvih.