Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

USA: Erziehung zur Enthalsamkeit erweist sich als sinnvoll

ne surfam non stop, ali mi je stalno na jednom racunaru otvoren ovaj forum, politikforum i jedan oko muzike.
imam svoju firmu, jedan dio posla je sa bosnom vezam, drugi u vezi marketinga, treci oko mobilnoh komunikacija. ako te detalji interesuju moze preko PN, ne mora se sve otvoreno pricati.

BalkanSurfer schrieb:
ne surfam non stop, ali mi je stalno na jednom racunaru otvoren ovaj forum, politikforum i jedan oko muzike.
imam svoju firmu, jedan dio posla je sa bosnom vezam, drugi u vezi marketinga, treci oko mobilnoh komunikacija. ako te detalji interesuju moze preko PN, ne mora se sve otvoreno pricati.

Cudno, 23.godina imas a imas vec firmu i tri posla, da nisi mozda nasledijo? non stop radis a non stop pises po forumima. veoma cudno.

Vuk schrieb:
BalkanSurfer schrieb:

Cudno, 23.godina imas a imas vec firmu i tri posla, da nisi mozda nasledijo? non stop radis a non stop pises po forumima. veoma cudno.

a od cega da naslijedim kad smo od 1992. u njemackoj? de mi reci? ja sam ti fino rekao koliko je dug moj dan a medu to pokusavam da faks uguram. niko te ne tjera da mi vjerujes. pitao si me, ja sam ti odgovorio. kod nas je karijera kod svih u porodici bila vazna, jebi ga takvi smo. brat mi je radi karijere otisao odavde u austriju i tamo radi.

BalkanSurfer schrieb:
Vuk schrieb:
BalkanSurfer schrieb:

a od cega da naslijedim kad smo od 1992. u njemackoj? de mi reci? ja sam ti fino rekao koliko je dug moj dan a medu to pokusavam da faks uguram. niko te ne tjera da mi vjerujes. pitao si me, ja sam ti odgovorio. kod nas je karijera kod svih u porodici bila vazna, jebi ga takvi smo. brat mi je radi karijere otisao odavde u austriju i tamo radi.

Dobro, to moze biti istina, ili ne, ali je veoma cudno, da neko nonstop pise po forumima a i nonstop radi. Kako se mozes uopstes koncentrisati naposao kad pises po celom danu u dva foruma? veoma cudno. ja i dalje mislim da si ipak samo asocijalac. Po ovim forumima mnogo nji tvrde da su neki sefovi, ali ja mislim da oni laze, da su asocijalci. jel i sef ima dosta posla nema vremena da ceo dan pise po nekim forumima.

pa pogledaj dali u spici posla pisem po forumima. od jedno 10 ujutro do pet popodne vecinom nista ne pisem jer je tad jurcanje, haos i slicno. a sve van toga je oko papira i telefon, a telefon mi je i onako non stop kao headset na glavi, tako da nije problem. a onda kad prode najgore vrijeme imam vremena. jesi pokusao raditi koncentrisano jedno 12-14 sati, da nista drugo ne radis??? ja ti kazem da puknes poslije dva dana. jer ja imam ne samo za sebe odovornost nego i za ljude koji zive od ove firme i njihove porodice. ti vjerovao ili ne, meni ti ljudi nisu svejedni.
objasnio sam ti sve, ti mi mozes vjerovati ili ne, tvoja stvar.

BalkanSurfer schrieb:
pa pogledaj dali u spici posla pisem po forumima. od jedno 10 ujutro do pet popodne vecinom nista ne pisem

treba se nato obratiti pasnju.

pokusao raditi koncentrisano jedno 12-14 sati, da nista drugo ne radis??? ja ti kazem da puknes poslije dva dana.

nije rec otim da se izmecu nesto i drugo radi, svako pravi pause izmecu, ali rec je otim da kad se pise u forumu logicne nemoze i da se u to vreme i radi. a ti pises non stop u ovom forumu a ako ne ovde ondag u politikforumu, znaci da neostajedu 12-14 sati posla neko mozda maksimalno 5 - 6 sati posla a trebas nekad i da spavas. jel ti nikad nespavas? ja sam ubeen da si asocijalac i internet junkey. u to vreme gde nisi tu sto su maskimalno 5-6 sati nadan spavas, a ona drugo vreme si non stop tu i pises.

kao prvo da pisem non stop imao bi do sada mojih 5000 postinga sigurno. pogledaj recimo koliko sam u PF postinga imao kako se ja i ti stalno svadamo. skoro nikako.
kao drugo, ja od malena spavam oko 5 sati, ne vise, niti mi vise treba. a mogu ti reci koliko mi dug bude dan kada cisto radim, jer je bilo dosta i takvih. onda je ako imam puno srece oko jedno 11 sati, ali vecinom i tada 12.
a to za socialu: prije bi cistio ulice nego primao socialu jer to samo klosari rade. nema nista nize nego kod kuce sjedit i primati socialu. meni i mojima ova drzava do sada nije ni euro dala niti ce ikada biti potrebno, mi ne zivimo na racun drugih.

BalkanSurfer schrieb:
kao prvo da pisem non stop imao bi do sada mojih 5000 postinga sigurno. pogledaj recimo koliko sam u PF postinga imao kako se ja i ti stalno svadamo. skoro nikako.
kao drugo, ja od malena spavam oko 5 sati, ne vise, niti mi vise treba. a mogu ti reci koliko mi dug bude dan kada cisto radim, jer je bilo dosta i takvih. onda je ako imam puno srece oko jedno 11 sati, ali vecinom i tada 12.
a to za socialu: prije bi cistio ulice nego primao socialu jer to samo klosari rade. nema nista nize nego kod kuce sjedit i primati socialu. meni i mojima ova drzava do sada nije ni euro dala niti ce ikada biti potrebno, mi ne zivimo na racun drugih.

Nisi ti cabe "Spitzen Poster", Nonstop si tu, u svih doba dana, i da nezaborovimo da pises i u drugim forumima, das muss auch berücksichtigt werden. U to vreme gde nisi ni tu ni u drugom forumu, spavas, i to jedno 5-6 sati nadan, to ti jedino sto mislim da nisi slagao, a privatan zivot svakako nemas. Gde tu jos ostaje mesto za zenu? za prijatelje? za familiju? Kad tako razmilislim veoma si zalosna osoba. Sto se tice socijala nije svako ko privremeno prima socijalu automatski klosar, ima nekog postenog radnika izbace i on nebude nista kriv, on je placao godinama poreze i stekao je pravo nato. A ima i onih koji su lenji i nece da rade i samo puse drogu i pederisedu se po nekim forumima, nemaju ni familije ni prijatelje, jebiga, ima svakakvih.

Vuk schrieb:
BalkanSurfer schrieb:

Nisi ti cabe "Spitzen Poster", Nonstop si tu, u svih doba dana, i da nezaborovimo da pises i u drugim forumima, das muss auch berücksichtigt werden. U to vreme gde nisi ni tu ni u drugom forumu, spavas, i to jedno 5-6 sati nadan, to ti jedino sto mislim da nisi slagao, a privatan zivot svakako nemas. Gde tu jos ostaje mesto za zenu? za prijatelje? za familiju? Kad tako razmilislim veoma si zalosna osoba. Sto se tice socijala nije svako ko privremeno prima socijalu automatski klosar, ima nekog postenog radnika izbace i on nebude nista kriv, on je placao godinama poreze i stekao je pravo nato. A ima i onih koji su lenji i nece da rade i samo puse drogu i pederisedu se po nekim forumima, nemaju ni familije ni prijatelje, jebiga, ima svakakvih.

ej, zar stvarno mislis da me interesuje sta ti mislis o meni i da li mi vjerujes. ja sam ti objasnio, a sad sto to ne ide u tvoju glavu, to nije moja stvar.
za moj privatni zivot se pogotovo ne brini, ja odlicno sve stignem. samo da znas kako me interesuje da li neko kao ti misli da sam zalosna osoba :D

Zurück
Oben