D
Robert Kovač wird von der FIFA bis August 2009, für das grobe Foul an Joe Cole, von den Länderspielen der Kroatischen Nationalelf ausgeschlossen.Robert Kovač ne smije igrati za Hrvatsku sve do kolovoza 2009.!
Još nismo odlučili hoćemo li se žaliti zbog 30.000 franaka što su skrivili navijači nedoličnim ponašanjem, ali svakako ćemo se žaliti zbog Kovača - rekao je Srebrić
Skupo i preskupo bilo je isključenje Roberta Kovača u utakmici s Engleskom, onaj njegov lakat na glavi Joea Colea. Kovač je tada isključen, a kao što je poznato u brojčanoj oskudici Vatreni su visoko izgubili 1:4. No time ta priča nije završena. Danas kasno popodne u HNS je stigao faks iz Fife s informacijom da R. Kovač mora prisilno mirovati četiri službene utakmice i još dodatno platiti 10.000 švicarskih franaka!
- Još nismo odlučili hoćemo li se žaliti zbog sankcije od 30.000 švicarskih franaka što su skrivili navijači nedoličnim ponašanjem, ali svakako ćemo se žaliti zbog Roberta Kovača - ističe glavni tajnik Zorislav Srebrić. - Disciplinci Fife očito u ovom slučaju nisu uzeli niti jednu olakšavajuću okolnost, primijenili su samo - otežavajuću. Mislim da nismo bez izgleda!
Ako bi kazna ipak ostala tako visoka, Robert mi morao propustiti listopadske susrete s Ukrajinom i Andorom, pa travanjski uzvrat u Andori i lipanjski dvoboj s Ukrajinom na našem terenu, pravo nastupa imao bi tek u kolovozu 2009. u Bjelorusiji!
Ne ishodi li igrač i Savez nikakvo ublažavanje, možda postoji mogućnost da se Kovač mlađi već sada definitivno oprosti od hrvatskoga dresa!?
Egal... solange wir noch Simunic haben, wird kein Stürmer so leicht unverletzt an der kroatischen Abwehr vorbeikommen ^^
Jetzt muss er von seinen "Stammkräften" abweichen und ich hoffe, dass Križanac dadurch ne Chance bekommt.
PS. Joe je legenda.![]()
Robert Kovač wird von der FIFA bis August 2009, für das grobe Foul an Joe Cole, von den Länderspielen der Kroatischen Nationalelf ausgeschlossen.
Der kroatische Fußballverband will gegen das Urteil Einspruch einlegen.
Robert Kova? ne smije igrati za Hrvatsku sve do kolovoza 2009.!
Naja immerhin mal ne gute Nachricht.![]()

Ja ne, ich find ja auch, dass beide Kovac und Simunic raus sollten... man kann ja nicht ewig die Alten drinnen lassen... Die Jungen sollen auch ne Chance bekommen sich zu zeigen... also find ich das mit der Sperrung ganz ok =)
Jojo Cole is schon ein Hammerspieler... meiner Meinung nach einer der besten Mittelfeldspieler der Welt.
Ich weiss warum du für Krizanac bistJetzt muss er von seinen "Stammkräften" abweichen und ich hoffe, dass Križanac dadurch ne Chance bekommt.
PS. Joe je legenda.![]()

das würde dich bestimmt freuen?
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen