Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Vatreni

• Ersteller Ersteller Grasdackel
  • Erstellt am Erstellt am
Naprimjer kad si me pito sto ne bojkotiraju, da budu prazni stadioni.
Odgovorio sam ti, Maksmir stoji godinama prazan, i nista nije pomoglo.
Nisi imo nista dalje za rec ili ?
Kako je prazan kad uvijek ima par tisuć navijača u prosjeku, u splitu prosječno čak desetak tisuća.
Nemoj srat kad pojma nemaš.

Seit wann ist Simunic Anti-HNS?

Und das aktuelle Verfahren behandelt ja auch wieder rassistische Ausfälle, ZDS + Fascho-Symbolik. Waren das auch nur diese 28?

zds war doch vor nicht mal so langer zeit gar kein problem. erst mit der simunic-geschichte wurde es zur facho-symbolik erklärt. und das obwohl er nur zd gerufen hat.

wer war denn deiner meinung nach derjenige, der diese krumme swatika auf's poljud geschmiert hat? was soll das motiv gewesen sein? wer das gemacht hat, gehört meiner meining nach auf jeden fall in die selbe gruppe wie diese 28.

S58qfzj.gif

Sad si reko da nitko ne ide...seres nonstop bez veze. Jebes takvu "argumentaciju"

A isuse sveti.
Kad tebi tisucu navijaca po prosijeku nije prazan stadion ?
Pogledaj Njemacku prvu ligu, ovo je prazno jarane, tih par gledalca koji dodi kad je CL ili derbi su iznimak.
Ocito je da klub ne zivi od tiketa.
I tako je ocito da bojkotiranje nije nacin.

A isuse sveti.
Kad tebi tisucu navijaca po prosijeku nije prazan stadion ?
Pogledaj Njemacku prvu ligu, ovo je prazno jarane, tih par gledalca koji dodi kad je CL ili derbi su iznimak.
Ocito je da klub ne zivi od tiketa.
I tako je ocito da bojkotiranje nije nacin.
Opet ti bezveznu priču....na prvam mjestu ti je split sa prosječno 7000, pa Rijeka sa 5000, sljede Osijek i Zagreb sa oko 3000, sve ostalo jos manje....znači to ti je standard u hrvatskoj...kako ti nije jasno....ne možeš biti toliko šupalj koliko se praviš

Zurück
Oben