A brate mili, pogrešnu osobu tuže.
Kriv je Dalić i nitko drugi.
Goli Kurac od trenera....
Samo je do Dalića, bitno je da igraju poluigrači kao Melnjak itd. A talenti neka sa trideset debitiraju za repku. Plus ako dečka nitko iz saveza od trenera hns ne zove niti išta, onda mu nemamo šta biti ljuti ako se nogometna velesila kao njemačka za njega zainteresira i raspitiva, i on objeručke prihvati ponudu.
Za glupe ljude je samo mali kriv, a za neke koji vide i malo dalje je najveća krivnja u našem korumpiranom savezu.
Joj kad vidim neke "hrvatine" po socijalnim mrežama....
Na ja, der gute Joe ist geboren und aufgewachsen in Australien, seine Eltern stammen aus Kiseljak BiH ... dass er sich jetzt als Vorzeigekroate hervortut ist schon ein wenig albern.‘Sramotna odluka! Toliko je ljudi dalo život za Hrvatsku, a on izabere Njemačku! Ja sam čekao 5 godina‘
‘Ovaj dečko nema puno veze s Njemačkom osim što ondje igra. Meni to nema smisla‘, kaže Šimunić.sportske.jutarnji.hr
da hat Josip einfach recht.
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen