Grdelin
Handwerker
Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.
Heroj.
Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.
Vukovarski HDZ je donio odluku 2009 o postavljanju ploca, a sada zajedno sa Vukovarcima idu protestirati - eto sta ti je politika.
POSTAVLJENE DVIJE NOVE DVOJEZIČNE PLOČE
Veliki broj pripadnika policijskih snaga i jedinice Interventne policije blokirale su strogi centar grada te svojim vozilima i živim zidom štite dvije novopostavljene dvojezične ploče, koje su tijekom poslijepodneva postavljene na zgradama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje.
Postavljene dvije nove dvojezi
Eins muss man euch lassen, Eier habt ihr.
Eins muss man euch lassen, Eier habt ihr.
Ćirilica je uvedena Statutom grada Vukovara, od 16. srpnja 2009. godine, i to člankom 61. stavkom 3. koji glasi:
"U skladu s odredbama Ustavnog zakona o pravima nacionalnih manjina i ovoga Statuta, pripadnici srpske nacionalne manjine imaju pravo slobodne uporabe srpskog jezika i ćiriličnog pisma u društvenom i javnom životu, te u službenoj komunikaciji u javnim poslovima iz samoupravnog djelokruga Grada Vukovara."
...dosta puta smo ti i ja pricali o politici, i uvijek smo bili slozni da ne mozemo pronaci logiku u njoj....to sto se sada zbiva u vukovaru je bilo jasno....oni ih postave, narod ih rusi itd......ajmo vidjeti tko ce prvi odustati......ruku na srce....meni je drago sto ih ruse/skidaju.....nisam ja tip koji ce obuci kockasti dres, staviti sal i urlati "idem u svoj vukovar i rusiti ploce" (ma da i imam to pravo!)....ali dok ja iz beca stignem, oni ih vec 5 puta razbili.......ipak se nadam da ce ta prica uskoro biti gotova.....taj je grad vise nego koji drugi na svijetu zaslusio svoj mir......
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen