Ma bolje ne pitaj za gdje i kad.... Jer te samo ceka saka krajsnicka, jel jasno?
hahaha jesil ti neki security
oder spion von Mirza, znaci voli me haha
Ma bolje ne pitaj za gdje i kad.... Jer te samo ceka saka krajsnicka, jel jasno?
Ma borit ce se kao lav kad mu dodjes kuci, kadte pocne samaratiHaha oder besser so
wie oft soll ich ihm denn noch die Fresse polieren?
reci mu da ga volim aber ich werde nicht mehr se boriti za njega, dosta sam se borila, sad je on na redu, jetzt soll er mir zeigen das er Eier hat und um mich kämpft haha
hahaha evo ganjaju te Krajisnici
Ma ne... Ja sam mu advokat.hahaha jesil ti neki security
oder spion von Mirza, znaci voli me haha
Ljuta je Krajina... Jako ljuta.Neka rade sta god hoce...Posavci su najjaci najljepsi nalbolji narod
Ali cure iz Krajine isto nisu lose
Ma borit ce se kao lav kad mu dodjes kuci, kadte pocne samarati
Neka rade sta god hoce...Posavci su najjaci najljepsi nalbolji narod
Ali cure iz Krajine isto nisu lose
Ma ne... Ja sam mu advokat.
Moj posao je da ti objasnim sta te ceka kad mu dodjes kuci. Znas, da budes spremna.
pa da, makar smo to sad rijesilihahahahaha jebem i tebe i njega hahaha
znam ja sta me ceka kod mog muza, nebrini ti cuj to naso advokata da spijunira jebemli gaaaa u glavu
NAJBOLJE
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen