Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Welcher ist euer Lieblings-Fußballverein?

DonBosancero schrieb:
zrijnski haben ihnen ja das stadion geklaut. ne frechheit das dieser ustasa verein so davon kommt. :x

Najveći lopovi, ali šta si očekivao od njih? :wink: Samo što su oni Srbe i Muslimane istjerali iz Zapadnog Mostara misle da smiju uzimati Stadion koji je uvjek bio od Veleža? .. Pfff

0405_cz_psv_1.jpg

Ravnokotarski-Vuk schrieb:
DonBosancero schrieb:
zrijnski haben ihnen ja das stadion geklaut. ne frechheit das dieser ustasa verein so davon kommt. :x

Najveći lopovi, ali šta si očekivao od njih? :wink: Samo što su oni Srbe i Muslimane istjerali iz Zapadnog Mostara misle da smiju uzimati Stadion koji je uvjek bio od Veleža? .. Pfff

ma picke nacionalisticke

velez pravi sebi novi stadion koji ce biti bolji ali neznam hoce li biti veci. :?

DonBosancero schrieb:
DonBosancero schrieb:

ma picke nacionalisticke

velez pravi sebi novi stadion koji ce biti bolji ali neznam hoce li biti veci. :?

Čuo sam da će biti veći nego Zrinjskijov za jedno 5.000 mjesta

DonBosancero schrieb:
das is das stadion bijeli brijeg was geklaut wurde

mostar_bijeli_brijeg.jpg

das is das 2.grösste stadion bosniens, es passen 25.000 zuschauer rein

Sad Velež igra u Vrapćićima, a Ustaše iz Mostara nisu ni igrali između drugog svjetskog Rata i 1992 :lol: Jer su igrali tjekom drugog svjetskog Rata za Ustašku NDH-Ligu, pa su bili suspendirani od Jugoslovenskog Fudbalskog Saveza..

DonBosancero schrieb:
das is das stadion bijeli brijeg was geklaut wurde

mostar_bijeli_brijeg.jpg

das is das 2.grösste stadion bosniens, es passen 25.000 zuschauer rein

Sad Velež igra u Vrapćićima, a Ustaše iz Mostara nisu ni igrali između drugog svjetskog Rata i 1992 :lol: Jer su igrali tjekom drugog svjetskog Rata za Ustašku NDH-Ligu, pa su bili suspendirani od Jugoslovenskog Fudbalskog Saveza..

ne samo radi toga! nisu htjeli svoje nationalne simbole skinuti!

Zurück
Oben