PITBULL
ih srbine daj malo podruske svojoj zemlji breee:iconbiggrin:
brate jebemliga... kad god sam ih podrzavo uvalili su mi debelu kitu, i to kitu nekog crnca, palamara od 35 cm...
sta njima vredi moja podrska ?
e moj srbine, da vredi, osvojili bi oni do sada 10 mondiala... kolko sam ja zivaca dao za njih, skratili su mi zivot za 10 godina...
al dobro, necemo da se lazemo.... negde duboko u srcu ipak zivi nada da ce srbija osvojiti svetsko prvenstvo... a ko kaze da bar jednom nije na to pomislio ili pozeleo, taj LAZE... srbi smo![]()
brate jebemliga... kad god sam ih podrzavo uvalili su mi debelu kitu, i to kitu nekog crnca, palamara od 35 cm...
sta njima vredi moja podrska ?
e moj srbine, da vredi, osvojili bi oni do sada 10 mondiala... kolko sam ja zivaca dao za njih, skratili su mi zivot za 10 godina...
al dobro, necemo da se lazemo.... negde duboko u srcu ipak zivi nada da ce srbija osvojiti svetsko prvenstvo... a ko kaze da bar jednom nije na to pomislio ili pozeleo, taj LAZE... srbi smo![]()
Spanien, England, Deutschland oder Italien
meine Favoriten
faca du sau unterstutz deinen man [smilie=real mad.gi:[/quote]
ma znas da te volim aber Serbien hat ka Chance![]()
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen