Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Witze,Witze,Witze

Nabavili Slovenci nuklearnu bombu, i hoce oni isprobati kako djeluje.Sto ce, kako ce, bace oni nju na SAD i pobiju 100 000 ljudi.Prestrashili se oni americhke reakcije i chekali da SAD uzvrati.No proslo dva, tri dana, tjedan, mjesec, godina, a Ameri nisu uzvratili.Mislio slovenski predsjednik da su im Amerikanci oprostili i nazove on Busha.-Pa zasto nas niste napali, kad smo vam pobili 100 000 ljudi? A Bush ce na to:-Jebat cu vam mater samo da vas nadjem na karti!

Dođe Tuđman u pakao i vidi na zidu puno
satova .Pa pita sotonu čemu svi ti satovi na zidu
Sotona mu odgovori: Kad netko napravi neko zlo kazaljka
mu se na satu pomiče za jednu sekundu A onda pita: A gdje je moj sat
Eno ga u uredu , služi mi kao ventilator. :twisted:

Ich möchte auch einen Witz los werden.

Zwei Knaben sitzen auf der Friedhofsmauer. Der eine fällt hinunter, der andere heißt Hans.

znate sta su ustase radile??? ^^^ vadili su oci mater vam jebem,ja cu vam stavim presljusivac i ja cu vam oci izvadit. :lol: ^^

Dok su se djeca ukrcavala na autobus, mali Perica pjeva pjesmu:
- "Da mi je mama slonica, a tata slon, ja bih bio mali slon"...
Vozač u početku nije obraćao previše pažnje, ali Perica je sve glasnije i glasnije pjevao...
- "Da mi je mama kobila a tata konj, ja bi bio ždrijebe"... nabrajajući tako razne životinje.
Naposlijetku, vozač poludi i izdere se na Pericu:
- "A ŠTA DA TI JE MAMA PROSTITUTKA A OTAC TRANSEKSUALAC, ŠTA BI ONDA BIO!?"
A Perica mu se samo nasmješi i reče:
- "Vozač autobusa."

Gleda Bin Laden sa svojim sinom na TV rušenje WTC-a. Pita njega mali:
Tata, tata, je li ovo stvarnost ili film???

-"Serija, sine... serija..."

Stigao medju Crnogorce glas da je svima odavno poznati patent,“gace“, pristigao i u Crnu Goru, ciji su stanovnici do tada poznavali samo pantalone.

Naravno pao je izbor na najpametnijeg medju njima da ode u grad i kupi za sve njih i sebe, jer su culi da je u gacama toplije i cistije.
I ode on u grad i kupi, i odmah obuce jedne da proba. Kad je isao uz Durmitor, dobije covjek potrebu za velikom nuzdom.

Svrati brzo pored puta, svuce pantalone kao i obicno i obavi svoju preku potrebu. Navuce pantalone pa konstatova zadovoljno:"Bogumi je mnogo toplije." A okrenuvsi se ne vidi nista iza sebe i dodade: "A vala i cistije."

Zurück
Oben