Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

World Music

• Ersteller Ersteller Guest
  • Erstellt am Erstellt am
Denis_Zec schrieb:
iiiihhhaaaaa ... magarce ... ma tek kad nesto izgubis vidis koliko je vrijedilo ... ali da te smirim malo, ne bi vas dvoje mogli skupa ... ona muslimanka a ti cetnik ... ihhhhh ...

bolje ti je da nadjes sebi jednu iz tvoga jata ... pitaj srpsku ruzu, i ona ce ti isto rec kao ja !

100 Punkte verloren :wink:
Otac pokojni je bio Srbin a majka joj je muslimanka 8) ,znaci sta je ona :wink:
Ja da hast du recht,tek kad se nesto izgubi vidi se nakraju koliko je vredilo!

ma cim ima 50 % muslimanske krvi nije vise cista pravoslavkinja ... to ne valja ... to truje krv, rasu, naciju ... mora da bude 100 % cista srpkinja ... vidis kakav si ti, ti bi izdao svoj narod zbog jedne zene !!!
zahvali bogu sto te je sprijecio da zgrijesis !

idi veceras u crkvu i zapali svijecu, jesi cuo !

Denis_Zec schrieb:
ma cim ima 50 % muslimanske krvi nije vise cista pravoslavkinja ... to ne valja ... to truje krv, rasu, naciju ... mora da bude 100 % cista srpkinja ... vidis kakav si ti, ti bi izdao svoj narod zbog jedne zene !!!
zahvali bogu sto te je sprijecio da zgrijesis !

idi veceras u crkvu i zapali svijecu, jesi cuo !

Neznam ko tako misli :roll: ich ganz bestimmt nicht ,jel ti to pricas o sebi 8) .
Magare jedno nebi se sa njom tada verio da bi bio takav :wink:

Dj Antoine Popmusic
dj_antoine.jpg
House

@Denis_Zec
Vidis kako to znas da lepo zavuces nekome,pametnije bi ti bilo da nama svima predstavis neku dobru grupu oder Sänger/in :wink:
Ich kann auch gerne unsere Diskusio Posten wenn du willst da i drugi vidu zu Deinem Zitat von gestern,das ich voll" der Nationalist bin" da ich dir meine Meinung privat gepostet habe wie ich darüber denke 8)

hos dobru pjesmu ?

evo ti jedne

dino merlin - supermen

ili ako si romantican tip, to mi je btw. najdraza pjesma jer me podsjeca na jednu zenu koju sam strasno volio ... i volim i sada ...

boris novkovic & kemal monteno - daleko !!!

hvala ... jednog dana kad miris baruta izlapi, kad poljubac mira nas dodirne i duhovi nemira nestanu, onda, eh onda, svabo, ce biti mjesta za kafu

Re: uh da i to dozivim.......

Svabo schrieb:
Zece dobar izbor....... eto vidis ponekad se i mi slazemo....

:wink:

Dobar je taj nas Svabo bas ga simpatisem :)
Zanima me koliko si star?
Evo ja napunio juce 27 star magarac 8)

O da Toma Zdravkovic je isto do jaja Pevac: ej Branka,Branka ko je kriv zbog naseg rastanka...

jebo te mis, jesil to slavio rodjendan jucer ?

onda cestitam ... ti si jedini cetnik kome cestitam rodjendan, sine ... hehehe ... barem jedini zivi ...

sretno i dabogda se opametio ...

svabo ? ... ma isto neki balavac ko ti :wink:

Zurück
Oben