Dal su oni normalni iz manjeg entiteta?
Partija demokratskog progresa iz RS-a prije nekoliko dana zatražila je smjenu ministra vanjskih poslova BiH i predsjednika Socijaldemokratske partije Zlatka Lagumdžije zbog toga što se u Slovačkoj, uoči utakmice, slikao sa navijačima i zastavom sa ljiljanima.
"Zastava RBiH s ljiljanima je itekako legalna i dio je naše tradicije i kulture, kao i zastava SRBiH. Pod zastavom RBiH bio sam potpredsjednik Vlade, član vrhovne komande... Ranjen sam pod zastavom s ljiljanima. To je, dakle, moja zastava", napisao je Lagumdžija.
"Na zastavi s ljiljanima sam vidio svoju krv i niko nema osnova da mi drži bilo kakva predavanja", poručio je Lagumdžija putem Tvitera.
Haber.ba - "Na zastavi s ljiljanima sam vidio svoju krv i niko nema osnova da mi dr
Bin gespannt, wie das in Brasilien aussehen würde, bei diesen riesen Stadien![]()
Bosnaaa jeee sampiioooooon!!!
War leider zu erwarten...ich hoffe auf Markovic! Jemand anderes, kann ich mir beim besten Willen nicht vorstellen :-(Weiß einer was mit Arezina los ist ?
- - - Aktualisiert - - -
VEOMA LOSA VIJEST ...........
Iz KS BiH tvrde da Petrovića ne mogu zadržati. Aco poručuje: Ne mogu nastaviti raditi bez igdje ičega
Iz KS BiH tvrde da Petrovi?a ne mogu zadr?ati. Aco poru?uje: Ne mogu nastaviti raditi bez igdje i?ega
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen