Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Zmajevi

Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.

Anhänge

Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.
Andrej Modic könnte bald in die Profimannschaft vom AC Milan rücken. Anscheinend hat er Allegri recht gut überzeugt! Modic ist 96er Jahrgang und spielte zuletzt für BiH's U18...leider macht ihn uns Serbien streitig :-/ Der kleinere Modic spielt bereits für dis Serbische Jugendmannschaft, und ich denke, dass Andrej den gleichen Weg gehen wird...schade!

Dal su oni normalni iz manjeg entiteta?

Partija demokratskog progresa iz RS-a prije nekoliko dana zatražila je smjenu ministra vanjskih poslova BiH i predsjednika Socijaldemokratske partije Zlatka Lagumdžije zbog toga što se u Slovačkoj, uoči utakmice, slikao sa navijačima i zastavom sa ljiljanima.

"Zastava RBiH s ljiljanima je itekako legalna i dio je naše tradicije i kulture, kao i zastava SRBiH. Pod zastavom RBiH bio sam potpredsjednik Vlade, član vrhovne komande... Ranjen sam pod zastavom s ljiljanima. To je, dakle, moja zastava", napisao je Lagumdžija.

"Na zastavi s ljiljanima sam vidio svoju krv i niko nema osnova da mi drži bilo kakva predavanja", poručio je Lagumdžija putem Tvitera.

http://www.haber.ba/mobile/vijesti/...-osnova-da-mi-drzi-bilo-kakva-predavanja.html

Dal su oni normalni iz manjeg entiteta?

Partija demokratskog progresa iz RS-a prije nekoliko dana zatražila je smjenu ministra vanjskih poslova BiH i predsjednika Socijaldemokratske partije Zlatka Lagumdžije zbog toga što se u Slovačkoj, uoči utakmice, slikao sa navijačima i zastavom sa ljiljanima.

"Zastava RBiH s ljiljanima je itekako legalna i dio je naše tradicije i kulture, kao i zastava SRBiH. Pod zastavom RBiH bio sam potpredsjednik Vlade, član vrhovne komande... Ranjen sam pod zastavom s ljiljanima. To je, dakle, moja zastava", napisao je Lagumdžija.

"Na zastavi s ljiljanima sam vidio svoju krv i niko nema osnova da mi drži bilo kakva predavanja", poručio je Lagumdžija putem Tvitera.

Haber.ba - "Na zastavi s ljiljanima sam vidio svoju krv i niko nema osnova da mi dr

ne spavaju dusmani ... a niko se nije bunio sto pojedinci pjevaju pjesmice "sjenico nova srebrenico" a i niko se ne buni kada dizu zastave Srbije kada idu ko fol demonstrirat za Picin park. Neka je i Zlatko jednom nesto vrijedno reko :D

1234087_219390451553659_665202498_n.jpg

Bosnaaa jeee sampiioooooon!!!

Zurück
Oben