E
Emir
Guest
Richtig Kake
kajne angst,die trikots sind fakes! das blau weiße und das blau gelbe trikot werden wahrscheinlich unsere neuen......Richtig Kake
Ich bin der 200.000 Besucher ^^
Reprezentativac Bosne i Hercegovine i član Galatasaraja Zvjezdan Misimović dugo vremena je na ledu kod rumunskog trenera Georga Hadžija.
Otkad je iz Volfsburga stigao u istanbulski klub za sedam miliona eura, Misimović je odstranjen iz prvog tima zbog navodne nediscipline. Šutio je nekoliko mjeseci, ali je napokon otvorio dušu turskim medijima i "opleo" po rumunskom stručnjaku.
"Hadži je bio sjajan igrač, ali kao trener je obična nula. Nije mi dao poštenu šansu da dokažem svoje fudbalsko znanje i umijeće", rekao je Misimović, prenosi Mondo.
Iako trenira sa drugim timom, želi da ostane u Galati.
"Ne razmišljam o prošlosti, ne znam šta će biti u budućnosti, ali znam da želim da ostanem u Istanbulu", podvukao je reprezentativac BiH.
dzeko hat jetz 5 scorer punkte in 6spielen![]()
Miss Hrvatske Katarina Banić (21) opet je slobodna nakon nešto više od godinu dana veze s nogometašem Emirom Spahićem (30), piše Extra.
Ne postoji neki poseban razlog zbog kojeg su prekinuli, kako je rekla, no zbog daljine i puno obaveza nisu se stigli viđati. Ipak, misica je za kapetana bosanske nogometne reprezentacije rekla da će on i dalje za nju biti njezina najveća ljubav. Katarina je priznala da je u posljednje vrijeme i slutila da bi vezi uskoro mogao doći kraj.
Katarina i Emir upoznali su se nešto prije dočeka 2010. godine, nakon čega su se dogovorili da bi mogli zajedno proslaviti Silvestrovo. Vezu su skrivali, a to je postalo sve teže nakon što se Miss Hrvatske pojavila kao pratnja Emiru na svadbi Dina, sina pjevača Halida Bešlića.
wieso...ich weiß 1.hälfte ziemlich schlecht,aber er hat sich in der 2. gesteigert und ne ordentliche leistung abgegeben..Hast du das letzte Spiel gesehen also bzw. gestern?
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen