Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Zmajevi

Misimović: Hadži je obična nula


Reprezentativac Bosne i Hercegovine i član Galatasaraja Zvjezdan Misimović dugo vremena je na ledu kod rumunskog trenera Georga Hadžija.

Otkad je iz Volfsburga stigao u istanbulski klub za sedam miliona eura, Misimović je odstranjen iz prvog tima zbog navodne nediscipline. Šutio je nekoliko mjeseci, ali je napokon otvorio dušu turskim medijima i "opleo" po rumunskom stručnjaku.
"Hadži je bio sjajan igrač, ali kao trener je obična nula. Nije mi dao poštenu šansu da dokažem svoje fudbalsko znanje i umijeće", rekao je Misimović, prenosi Mondo.
Iako trenira sa drugim timom, želi da ostane u Galati.
"Ne razmišljam o prošlosti, ne znam šta će biti u budućnosti, ali znam da želim da ostanem u Istanbulu", podvukao je reprezentativac BiH.

Gib Ihm! :thumbleft:
 
Miss Hrvatske Katarina Banić (21) opet je slobodna nakon nešto više od godinu dana veze s nogometašem Emirom Spahićem (30), piše Extra.

Ne postoji neki poseban razlog zbog kojeg su prekinuli, kako je rekla, no zbog daljine i puno obaveza nisu se stigli viđati. Ipak, misica je za kapetana bosanske nogometne reprezentacije rekla da će on i dalje za nju biti njezina najveća ljubav. Katarina je priznala da je u posljednje vrijeme i slutila da bi vezi uskoro mogao doći kraj.
Katarina i Emir upoznali su se nešto prije dočeka 2010. godine, nakon čega su se dogovorili da bi mogli zajedno proslaviti Silvestrovo. Vezu su skrivali, a to je postalo sve teže nakon što se Miss Hrvatske pojavila kao pratnja Emiru na svadbi Dina, sina pjevača Halida Bešlića.




Idiot :D
 
Zurück
Oben