Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Zmajevi

oh sry leute. die sportler sind behindert. das wusst ich nicht. ich hab gedacht die spielen einfach nur so im sitzen...
hätte ich es gewusst, hätte ich keine dummen bemerkungen gemacht...

Ivan Rakitic:
- ``Lijepo je vidjeti sjajne igre i rezultate reprezentacije BiH. Drago mi je zbog puno mojih prijatelja u Bosni što će njihov državni tim igrati na Svjetskom prvenstvu u Brazilu. Ako Bog da Hrvatska i Bosna vidimo se u Brazilu``.

Kad covijek kaze ko ti da mu je bosna vise domovina nego komsijske onda koji ga vrag moze natjerati da igra za njih?

bosna mi je lokalna domovina al mi nije domovina kulture. man fühlt sich bisschen fehl am platz kad se 90% mole alahu, al kad bi se neki impuls stvorio da vise hriscani igraju za bih bar jedno 30% onda bi igrao za bosnu.

Das liegt nicht daran, dass man was gg "euch" hat, aber iwie ist es halt nicht so angenehm, die minderheit zu sein. das sollte für jeden verständlich sein.

bosna mi je lokalna domovina al mi nije domovina kulture. man fühlt sich bisschen fehl am platz kad se 90% mole alahu, al kad bi se neki impuls stvorio da vise hriscani igraju za bih bar jedno 30% onda bi igrao za bosnu.

Das liegt nicht daran, dass man was gg "euch" hat, aber iwie ist es halt nicht so angenehm, die minderheit zu sein. das sollte für jeden verständlich sein.

Ma ja. Dzeko i co nonstop klanjaju. I ja se pitam kako nadju vremena za utakmicu.

hahaha lokalna domovina ... bas mi te zao, jaooo jadna majkoo :D

slusaj, kako to da pojedincima ne smetaju ni muslimani, ni katolici a ni pravoslavci? Sto se sam tjeras u toranj, nije ti niko kriv.

Zurück
Oben