Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

★ ★ ★ Përfaqësuesja e Kosovës ★ ★ ★

Der Handballverband (EHF) hat Kosovo als 50 Mitglied aufgenommen :-) Die erste Quali werden die Juniorinnen des Kosovos für die EM bestreiten...in einer Gruppe mit Serbien :D

Das freut mich für unsere Handballer/innen.

Unsere Damen der U19 sind in der Gruppe 3:

Rumänien
Slowakei
Serbien
Kosovo

European Handball Federation - 2014

Nicht nur, dass wir Serbien in der Gruppe haben, die Anderen haben uns auch noch nicht anerkannt. :D

- - - Aktualisiert - - -

Më 26 shtator, ndeshja e veteranëve, Kosova-Gjermania

Ish-yjet e futbollit gjerman ndër vite si Jens Nowotny, Olaf Marschall, Mario Basler etj. do të zbarkojnë në Prishtinë më 26 shtator, ku në stadiumin e kryeqytetit do të vihen përballë ish-yjeve të futbollit kosovar në një ndeshje miqësore. “Në këtë ndeshje do të vijnë shumë ish-yje të futbollit gjerman, që kanë qenë pjesë e kombëtares së Gjermanisë. Kjo ndeshje vjen falë bashkëpunimit të mirë që FFK-ja ka me DFB-në dhe si rezultat i vizitës së fundit që kryetari Vokrri ia bëri Federatës gjermane”, ka thënë Salihu. Ai ka bërë të ditur se ekipi i veteranëve të Kosovës do të drejtohet nga trajneri i shquar, Ajet Shosholli. “Ne jemi duke u përgatitur mirë për këtë ndeshje, pasi duam që të bëjmë një paraqitje sa më të mirë dhe të krijojmë një atmosferë të mirë në stadium”, ka shtuar Salihu. Delegacioni gjerman do të përbëhet edhe nga përfaqësueses të Federatës së Futbollit të Gjermanisë(DFB), në mesin e të cilëve do të jetë nënkryetari Rainer Milkoreit. Salihu ka bërë të ditur se për z. Milkoreit, FFK-ja i ka kërkuar ministrit të MKRS-së z. Memli Krasniqi, që t’i propozojë presidentes së vendit, Atifete Jahjaga që ta shpallë ambasador nderi të Kosovës, pasi ka bërë shumë për çështjen e futbollit kosovar. Ndeshja zhvillohet më 26 shtator në orën 16:00, kurse hyrja për tifozë është falas.

© ffk-kosova.com

Am 26. September steigt in Kosovo das Allstar-Spiel zwischen Kosovo und Deutschland. Das Spiel beginnt um 16:00 Uhr in Prishtina, der Eintritt ist kostenlos.

Der deutsche Kader:

Name, Vorname

Burdenski Dieter
Reinke Andreas
Unger Lars
Beinlich Stefan
Herget Matthias
Schulz Michael
Albertz Jörg
Nowotny Jens
Marschall Olaf
Von Heesen Thomas
Sippel Lothar
März Heiko
Dörner Hans-Jürgen
Basler Mario
Owomoyela Patrick
Hitzlsberger Thomas

Osieck Holger - Trainer

Von Euen Eric - Physiotherapeut
Dimanski Götz - Arzt

Hundsdörfer Andreas - DFB-Delegation
Weidner Markus - DFB-Delegation
Milkoreit Rainer - DFB-Delegation
Bremicker Hans-Helmut - DFB-Delegation
Ortlepp Detlef - DFB-Delegation

Sie haben keine Berechtigung Anhänge anzusehen. Anhänge sind ausgeblendet.

Haben wir wieder ein Deal mit Serbien gemacht oder wieso sieht man da nicht die Kosovo flagge ? ._.

Anhänge

65096d1411746000-perfaqesuesja-e-kosoves-image.jpg

Ah ok ist jetzt auch bei mir so war also nur so am Anfang aber jetzt wie man sieht wurde die Flagge hinzugefügt

Kosova mund të përfitojë shpresën e madhe të Kroacisë

m1615-548066242.JPG

Lojtari që po përcillet nga Juventusi dhe skuadra tjera të mëdha evropiane, së shpejti mund të përforcojë sulmin e përfaqësueses së Kosovës në futboll, shkruan sot Koha Ditore.

Elvir Maloku 18-vjeçar aktualisht është pjesë e U-19 të Kroacisë, por ka lënë të hapur mundësinë që në të ardhmen të luajë për Kosovën. Ai pëlqen idenë që secili lojtar të luajë për vendin e vet. Maloku, ndonëse ka lindur dhe jeton në Kroaci, vend të tij e vlerëson Kosovën, ku i kanë lindur dhe i kanë jetuar prindërit.

"Unë jam për atë që secili lojtar të luajë për vendin e vet. Unë kam lindur në Kroaci, jetoj në Kroaci, por vendi im është Kosova, ku kanë lindur e kanë jetuar prindërit e mi", ka thënë Maloku, të premten për gazetën.

Sulmuesi i Hajdukut aktualisht është pjesë e ekipit U19 të Kroacisë, por nuk përjashton mundësinë që të luajë për Kosovën nëse merr ftesën. (Më gjerësisht mund të lexoni sot në Kooha Ditore)

© KOHA.net

Der U19-Spieler Kroatiens, Elvir Maloku, könnte in naher Zukunft für Kosovo spielen.

Der 18-Jährige sagte: Ich bin dafür, dass jeder Spieler für sein Land spielt. Ich bin in Kroatien geboren und lebe in Kroatien, aber mein Land ist Kosovo, wo meine Eltern geboren sind und gelebt haben.

Kosova mund të përfitojë shpresën e madhe të Kroacisë

m1615-548066242.JPG

Lojtari që po përcillet nga Juventusi dhe skuadra tjera të mëdha evropiane, së shpejti mund të përforcojë sulmin e përfaqësueses së Kosovës në futboll, shkruan sot Koha Ditore.

Elvir Maloku 18-vjeçar aktualisht është pjesë e U-19 të Kroacisë, por ka lënë të hapur mundësinë që në të ardhmen të luajë për Kosovën. Ai pëlqen idenë që secili lojtar të luajë për vendin e vet. Maloku, ndonëse ka lindur dhe jeton në Kroaci, vend të tij e vlerëson Kosovën, ku i kanë lindur dhe i kanë jetuar prindërit.

"Unë jam për atë që secili lojtar të luajë për vendin e vet. Unë kam lindur në Kroaci, jetoj në Kroaci, por vendi im është Kosova, ku kanë lindur e kanë jetuar prindërit e mi", ka thënë Maloku, të premten për gazetën.

Sulmuesi i Hajdukut aktualisht është pjesë e ekipit U19 të Kroacisë, por nuk përjashton mundësinë që të luajë për Kosovën nëse merr ftesën. (Më gjerësisht mund të lexoni sot në Kooha Ditore)

© KOHA.net

Der U19-Spieler Kroatiens, Elvir Maloku, könnte in naher Zukunft für Kosovo spielen.

Der 18-Jährige sagte: Ich bin dafür, dass jeder Spieler für sein Land spielt. Ich bin in Kroatien geboren und lebe in Kroatien, aber mein Land ist Kosovo, wo meine Eltern geboren sind und gelebt haben.
Moe wer hat mitgespielt gegen dutschland die haben 6:1 glaub verloren was war da los weist du was davon

Einige Spieler des Kosovo Teams sind nun auch bei Fifa 15 Ultimate Team dabei :D

Anhänge

Zurück
Oben