Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

★ ★ ★ Përfaqësuesja e Kosovës ★ ★ ★

Spielen die eigentlich auch ein Freundschaftspiel/Testspiel ?

Noch nichts bekannt.

10 nëntor, 2016 – Mbrojtësi i ri Mërgim Vojvoda, ka marrë lejen nga FIFA për t’u paraqitur në Përfaqësuesen e Kosovës. Kësisoj, ai do të jetë në dispozicion të përzgjedhësit Albert Bunjaki për ndeshjen kundër Turqisë më 12 nëntor. Vojvoda, i cili është anëtar i skuadrës belge, Mouscron, deri më tash ka qenë pjesë e Përfaqësueses së Shqipërisë U21.

mergimvojvoda-266x300.jpg

60 milionëshi i Schalke do të luajë për Kosovën (Foto) - Lajmet e fundit nga sporti - GazetaExpress

Donis Avdijaj ka vendosur që të luajë për Kosovën
20 vjeçari shqiptar i Schalkes, Donis Avdijaj, i ka thënë PO Kosovës. Lajmin e ka bërë të ditur për Gazetën Express ndihmës trajneri i Kosovës, Muharrem Sahiti.

"Donisi iu ka bashku sot Kosovës. Ai ka pranuar të jetë pjesë e jona. Është një lojtar shumë cilësor dhe jemi të lumtur që do ta kemi në mesin tonë", ka deklaruar ndihmës trajneri i Kosovës, Muharrem Sahiti për Express.

Ai i është bashkuar ekipit në Turqi, por nuk do të luajë të shtunën për shkak të dokumentacionit.

Avdijaj është pjesë e Schalke që nga viti 2014 dhe ka një klauzolë prej 60 milionë eurove. Sulmuesi i ri i Kosovës aktualisht është i huazuar te Sturm Graz

Hoffen wir mal das es keine ente ist.
Wenn andere ihn nicht wollen kosovo nimmt ihn gerne

Zurück
Oben