Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

A Milli Takim - Türkei Sportthread

der co trainer von mourinho jose morais wird neuer trainer bei antalyaspor

12523020_1119157328096391_1672868280685225791_n.jpg

Kann nicht nachvollziehen weshalb Kenan Sofuoglu sowas veröffentlich. Hakan Calhanoglu gecmiste kafasina silah dayatilmis bir insan, adam felegini sasirdi.. Süpheyle yaklasmasi dogal. Ismi duymus olsa bile her Whatsappten yazana o kardesim nasilsin hemen bulusalim diyecek hali yok.

Candaroğlu;4428891 schrieb:
Kann nicht nachvollziehen weshalb Kenan Sofuoglu sowas veröffentlich. Hakan Calhanoglu gecmiste kafasina silah dayatilmis bir insan, adam felegini sasirdi.. Süpheyle yaklasmasi dogal. Ismi duymus olsa bile her Whatsappten yazana o kardesim nasilsin hemen bulusalim diyecek hali yok.

hier sein statment von kenan warum er das veroffentlicht hat

nsan sevdiğine kırılır.. Ben Hakan kardeşimi uzun zamandır örnek ahlakı ve sporculuğuyla beğenerek takip ediyorum ve kendisini gerçekten sevdiğim için samimi bir şekilde tanışmak için yazdığımda bana tepkisi ve sorgulayarak karşılamasından dolayı gerçekten kırılmamın verdiği hissiyatla doğru olmayarak bu paylaşımda bulundum...
Bu paylasimi Hakan kardeşimi kötülemek için değil sadece kırıldığımı belirtmek için paylaştım fakat bu kadar buyutulmesini beklemiyordum ve gereksiz buldum. Bu sebepten öturü paylaşımı kaldırıyorum.
https://www.facebook.com/sofuoglu/?fref=ts

hakan hat sich auch gemeldet

Bizler milletimiz için mücadele eden vatan evlatlarıyız. İletişimsel bir sıkıntı oldu. Kenan abiyi aradım. Konuştuk bir problem yok. En yakın zamanda Almanya'da bir macımda ağırlamayı heyecanla bekliyorum⚽
https://www.facebook.com/hakancalhanogluofficial/?fref=ts

galatasaray verpflichtet den 24 jahrigen norwegischen nationalspieler martin linnes von molde fk..endlich muessen wir sabri nicht mehr auf der rechten seite ertragen..

12507470_1179767422068740_3511405043013506567_n.jpg

Zurück
Oben