hoffentlich kann machts Cibona gegen Buducnost und verliert nicht überraschend wie Partizan, dann kann ich im Laufe der Woche wieder breit grinsen hier![]()
7. Runde
Zlatorog - Partizan 72:62
Zvezda - Radnički 79:84
Hemofarm - Široki 74:70
Zagreb - Helios 72:57
Maccabi - Olimpija 67:66
Budućnost - Cibona 85:69
Cedevita - Krka 89:67
1. Maccabi Electra (-1)_______7:0 (+108)
2. Cedevita_________________7:1 (+136)
3. Union Olimpija_____________7:1 (+54)
4. Partizan mt:s_____________6:2 (+74)
5. Budućnost VOLI___________5:3 (+14)
6. Cibona___________________5:3 (-25)
7. Hemofarm STADA (-1)______4:3 (-2)
8. Zagreb Croatia osiguranje___4:4 (-36)
9. Široki WWin______________3:5 (-9)
10. Crvena Zvezda Beograd___2:6 (0)
11. Radnički________________2:6 (-39)
12. Krka___________________1:7 (-53)
13. Helios Domžale__________1:7 (-105)
14. Zlatorog Laško__________1:7 (-117)
partizan nervt mich.
jeder weiß, wenn sie nur ansatzweise das zeigen würden, was sie in der euro-league manchmal zeigen, würden sie nahezu jedes spiel gewinnen, aber nein die müssens ja spannend lassen.
bin jetzt zwar kein großer partizan-fan, aber in der euroleague können wahrscheinlich nur sie momentan wirklich mithalten, deshalb müssen sie wieder vorne stehen.
blic.rsTrener košarkaša Crvene zvezde Svetislav Pešić je posle novog poraza u regionalnoj ABA ligi, ovoga puta sa 84:79 od kragujevačkog Radničkog u “Pioniru”, istakao da će crveno-beli teško uspeti da novim igračima ojačaju ekipu za nastavak sezone.
“Gosti su više pokazali, to moramo da priznamo. Pobedili su jer su bili bolji, ali i mi smo im pomogli. Po ko zna koji put, otvorili smo utakmicu ma isti način. Za pet minuta nismo napravili nijedan faul, a primili smo 17 poena. To je veoma slaba odbrana, za koju nemam objašnjenja. To su gotovo nemoguće stvari. Važim za trenera čije ekipe igraju dobro u defanzivi. Ali, to nije samo tračanje nazad i branjenje ‘jedan na jedan’, već i pravljenje faulova. Da li je to pitanje kvaliteta ili straha, ne znam. Na 50:42 smo prestali da igramo, nismo uspeli da postavimo napade. Ne tražim alibi, sa igračima delim dobro i loše, svi snosimo krivicu za poraz. Malo se uvukla u nesigurnost zbog nekoliko poraza”, započeo je Pešić svoju priču.
Kada je reč o potencijalnim pojačanjima, trener Crvene zvezde Beograd ima zanimljiv stav.
“Imali smo mi spisak igrača koje smo hteli da dovedemo, ali niko od njih nije hteo da dođe. U Partizanu, recimo, imamo jedan pozitivan ambijent u koji bi svi da dođu jer pretpostavljaju da na taj način mogu da naprave uspeh, kako lični tako i klupski. A niko neće da igra u Crvenoj zvezdi. Razgovarao sam sa dvojicom, oni su mi se zahvalili rekli da ipak ne mogu da dođu. Jedan mi je čak rekao da se plaši zbog bezbednosti. Diskutabilno je sve to, teško ćemo mi uspeti da izvedemo ove sezone to što smo planirali sa pojačanjima”, rekao je Pešić.
Crvena zvezda Beograd posle osam odigranih mečeva u ABA ligi deli deseto mesto sa Radničkim koji takođe ima samo dve pobede i šest poraza.
partizan nervt mich.
jeder weiß, wenn sie nur ansatzweise das zeigen würden, was sie in der euro-league manchmal zeigen, würden sie nahezu jedes spiel gewinnen, aber nein die müssens ja spannend lassen.
bin jetzt zwar kein großer partizan-fan, aber in der euroleague können wahrscheinlich nur sie momentan wirklich mithalten, deshalb müssen sie wieder vorne stehen.
sta nije lepo...svaki poraz Partizana je dobar za srpski Sport !!
; )))
Pozdrav
Baba
tako je, pa sledece sezone nam ostanu 3 mesta i KKSS regionalnu gleda na tv-u, pametno nema sta
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen