Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Adria Liga

Da je pravna država, kao što nije, ovaj nakaradni klub Crvena zvezda Beograd ne bi smeo ni da postoji a kamoli da igra ABA ligu. A te priče kako je Partizan državni projekat stvarno smaraju, kad se npr. pogleda koji sponzori kite klubove. U iole normalnim okolnostima, bolje sponzore bi imao klub sa više uspeha, a ne oni koji tobože su stub neke nacije i u dugovima do guše zbog lopovkse elite. Ali ne menjamo naziv kluba i dugove pojede maca..e moja Srbijo.

Da je pravna država, kao što nije, ovaj nakaradni klub Crvena zvezda Beograd ne bi smeo ni da postoji a kamoli da igra ABA ligu. A te priče kako je Partizan državni projekat stvarno smaraju, kad se npr. pogleda koji sponzori kite klubove. U iole normalnim okolnostima, bolje sponzore bi imao klub sa više uspeha, a ne oni koji tobože su stub neke nacije i u dugovima do guše zbog lopovkse elite. Ali ne menjamo naziv kluba i dugove pojede maca..e moja Srbijo.

znaš ono : ko o čemu ..... tako je kod njih godinama unazad već jbg

Pravo da vam kazem, Mafijasi su unistili CZV, bilo u kojem pravcu, dal' je fudbal, kosarka ili bilo sta. Razbucali su Zvijezdu ko svinja masan dzak i tesko je se oporaviti ako se nalazis u jednoj bijednoj drazvi bez prava i financiskjih sredstava. Dali je Partizan drzavni projekat ili ne nije bitno, ocigledno Mafija vas nije tako oborila ko sto je nas, mozda je to to vaseg rukovodstva ili organizacije kluba.

Najvaznije da izbacimo cijelo rukovodstvo i da dodjemo do privatizacije Crvene Zvijezde, pa da bi mogli na bolje. Prije sto se ova dva faktore ne ispune, ostacemo "nokautirani".

hehe...eh da je pravna...gde bi sad bio tvoj Partizan !

Pozdrav
Baba

Zurück
Oben