Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Albanische Kampfsportler

Live auf DSF.

quato-gogi-poster.jpg

Qato ist kein schlechter Boxer, er hat aber auch einiege schwächen ,wie deckung -beinarbeit und ringitelligenz, aber gegen knezeviz wird er gewinnen.

30.09.2009
Thaiboxen: Berat Aliu wird Deutscher Meister
"Night of Pain 2" hieß die Veranstaltung in Darmstadt, zu der Stefan Reiter, Trainer der Chorakee-Gym Kampfsportschulen, gleich drei seiner Kämpfer in den Ring schickte. Einer von ihnen, Berat Aliu, wurde dabei Deutscher Meister im Profi-Thaiboxen.
(mehr dazu hier: Thaiboxen: Berat Aliu wird Deutscher Meister | Das Onlineportal der Region Trier | Trierischer Volksfreund | volksfreund.de | )

(Berat ist der mit der Rot-Blauen Hose)
YouTube - Chorakee Fighter Berat Aliu vs. Patane 21.04.07 Bedburg

(Berat Blaue Hose)
YouTube - Berat "The Crocodile" Aliu vs. Demirörs Teil 1
YouTube - Berat "The Crocodile" Aliu vs. Demirörs Teil 2

(Berat in Thailand)
YouTube - kem fairtex vs berat aliu

Qato arrin sukses në Gjermani

Qato arrin sukses në Gjermani
ses%20hp_mg_5803.jpg
Boksieri profesionistë shqiptarë Kreshnik Qato arriti mbrëmë një fitore të bindshme në Gjermani, në duelin e tij të parë në këtë vëndë ku boksi ka traditë. Fabio Liggierie nga Italia ishte kundërshtari i cili u emërua për Kreshnik Qaton vetëm pak ditë para duelit të së Shtunës, fillimisht ishte e planifikuar që Qato të boksoj kundër një boksieri me prejardhje nga Serbia Gogi Knezevic. Ky ndrrim i kundërshtarit nuk ndikoj negativisht në këtë duel për Qaton, boksieri tani më i sukssesshëm shqiptarë nga Durrësi e zhvilloj këtë duel sipas dëshirës së tij.
Qato e fitoj italianin Liggerie 10-3-4 në çdo aspekt, ishte më i mirë në teknikë, kondicion dhe me goditje më të sakta. Për herë të parë në Gjermani mori vëmendje të madhe një boksier profesionist nga Shqipëria i cili e zhvilloj një ndeshje të mirë dhe arriti fitore të bindshme me poena mbi 12 raunde epërsi duke e mbrojtur titullin WBF në peshat e mesme, të fituar një vitë e gjysmë më parë.
ses%20hp_mg_5574.jpg
Bashkpuntori ynë, shumë i mirënjohur në skenën e boksit në Gjermani, Eroll Popova deklaroj për albanianboxing.com se ky ishte dueli më i mirë i mbrëmjes në Dessau dhe njëkohësisht na informojë se disa nga ekspertët e boksit gjermanë siq janë Jean Marcel Nartz, Axel Schulz etj. e vlersuan shumë teknikën e shqiptarit Kreshnik Qato dhe u habiten me atmosferën e krijuar në sallë nga tifozët kuq e zi dhe flamujt shqiptarë që valonin aty.
Kreshnik Qato mbrëmë zhvilloj duelin e 27-të profesionist duke arritur kështu fitoren nr. 21. Titulli WBF është një ndihmes për rënditje më të mirë në ranglistat botërore por ky nuk është titull i cili i japë një boksieri famë botërore, andaj jemi të bindur se Kreshnik Qato me Promotorin e tij Ylli Ndroqi së shpejti do të luftoj dhe për ndonjë titull të madhë siq është ai i WBA, WBC, WBO apo IBF-it.

au Dsf und eurosport....sind doch manchmalsoKämpfe waren/sind da auch manchmal albaner?

Zurück
Oben