Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Albanische Kampfsportler

Nächste Steko´s Fight Night am 20.03.10 in der Zenith Halle München

plakat10032010internetmini.jpg

Gashi pranon Mirënjohjen nga AlbanianBoxing

disarjot_klein
Boksieri profesionist kosovar Disarjot Gashi ka pranuar Mirënjohjen e dërguar nga redaksia jonë dhe tani është edhe zyrtarisht "Boksieri më i mirë Shqiptarë në vitin 2009" të cilin e votuan lexuesit e agjencionit tanë.

Gashi me plot kënaqësi prezanton MIRËNJOHJEN e tij dhe i falëndëron të gjithë lexuesit e albanianboxing.com dhe posaqërishtë ata të cilët i kanë dhënë mundësinë për të fituar këtë "titull" në vitin 2009.
disarjot2.jpg
Sot kemi mësuar nga Gashi se është duke u pregatitur për një luftë të rëndësishme e cila do të zhvillohet me datë 13 Shkurt në Zvicër, ku do të luftonë kundër vendasit Flavio Turelli, 34, për titullin e kampionit Zvicëran.
"Pas 7 fitoreve në 7 duele e para tifozët shqiptarë nuk presin diçka tjetër, pos fitores. Andaj jamë shumë i fokusuar në këtë luftë dhe po bëj stërvitje të mira, ndër tjerash kamë edhe sparnigspartner të cilët boksojnë në cruiserweight siç është bashkkombasii Orial Kolaj, por edhe Omar Kappellari e Mirsad Faslic më ndihmonjë shumë.
Traineri imë Giovanni Laus dhe ndihmëstraineri Irfan Murseli kujdesën për punen teknike dhe me këtë ekipë të mirë jam i bindur se do korrim fitore" kështu Disarjot Gashi për albanianboxing.com
disarjot1.jpg
Dueli për titullin e Zvicrës në mes të Gashit dhe Turellit do të zgjasë 10 raunde pasi që është vetëm një titull i një shteti, ndryshe zgjasin duelet titullare 12 raunde.

Wie Azem maksutaj der lebt noch ich dacht der ist schonn in rente ob das wass bringt ich glaube seine zeit ist vorbei

Wie Azem maksutaj der lebt noch ich dacht der ist schonn in rente ob das wass bringt ich glaube seine zeit ist vorbei

Maksutaj nuk përfundon karrierën në Janar

azem1.jpg
Kikboskieri legjendar nga Kosova Azem Maksutaj nuk do të përfundon karrierën me duelin e 30 Janarit siç u bë e njohur në mediat kosovare. Basel, Las Vegas, dhe Dubai janë 3 metropolet ku ai do të luftonë për tituj bote kurse dueli i fundit do të jetë në Prishtinë.

Në një intervistë një gazetë të njohur Zvicërane Maksutaj ka bërë të njohur se brenda këti vitit dëshiron ti zhvillon 4 duele dhe atë të fundit në vëndlindje, në Kosovë. Maksutaj synon të fiton sëpaku edhe një titull të botës dhe të hyn në Libër të Genisit me 15 tituj të botës.
azem2.jpg
Dueli i parë në këtë vitë do të jetë sonte në Basel të Zvicrës ku Maksutaj do të takohet me francezin Jean Ajinca, dhe pastaj do të zhvillon sërish një luftë të madhe në Las Vegas.
Por edhe një duel në Dubai është në plan të kikboksierit shqiptarë i cili deri sot ka fituar gjithsejt 14 tituj, gjë që nuk e kanë bërë shumë njerëz në sport.
Në Prishtinë do të zhvillohet dueli i fundit i Azem Maksutaj, aty ku ka filluar çdo gjë, aty do të përfundon karriera e tij.

Zurück
Oben