yellena
Top-Poster
CAR_DUŠAN schrieb:yellena schrieb:CAR_DUŠAN schrieb:yellena schrieb:cuj pederu ja se zajebavam. briga mene i za tobom i za njim ako dobijete po nosu. a tebe izgleda treba neko malo prebijati da bi se spustio malo na zemlju. pogledaj malo sta pises (i pogotovu kako pises), trebalo bi da ti bude jasno
kao TURCIN (ich hol meine COUSIN(G), meine MAFIA Bruder, DROGENABHÄNGIGE,....usw.) Bas ti dolici takvo drustvo, a ti se jos i ponosis time..Boze Boze
prvo: tata ti peder
drugo: nemoj mi sad tu sa "ti odma vredjas",jel si ti pocela sto ne znas dalje
trece: ti mislis ovde niko ne sme da ima velika usta a ti smes uvek
cetvrto: ja nisam reko da cu da zovem moju familiju.ja sam reko da bi sami dosli da mi fali nesto.
nisam nigde rekla "ti odma vredjas", mozes da mi vredjas oca, majku, ma celu familiju ako ti je volja..zaboli me ona stvar, pokazao si ti ovde koliko imas karaktera
pokusacu u buduce da te ne "provociram", aber bei so viel dummheit fällt es mir leider schwer mir einen kommentar zu verkneifen
p.s. find es echt schade dejane, du weißt was ich meine
prvo: "Dumm" ti je tata
drugo: Nein Jelena,ich weiss nicht genau was du meinst.kläre mich bitte auf,wenn nicht hier dann per PM
Danke
Moze biti, tata mi nije bio u prilici da ovde zavrsi skolu, ali kladim se u sta hoces da je pismeniji od tebe. I sto je najbitnije, COVEK je.
Ali kao sto si gore vec rekao, nisi mi nijedan faktor u zivotu, kurac cu da ti pisem PM, goni se. Hab besseres zu tun. In zwei Monaten kommt wieder ne Email von dir "ajdeee Jeco da se vidimo bin in Stuttgart, ich bin ein ganz netter, du wirst es nicht bereuen" Du merkst selbst nicht wie lächerlich du bist.
Caos Maradona