Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Alle Städte von Serbien in Zahlen !!!

• Ersteller Ersteller jugo-jebe-dugo
  • Erstellt am Erstellt am
Eh bre, majmune, prvo pitaj nekoga iz familije da te nauci kako se prica sa devojkom, a onda nastavi da seres ovde, jesi li cuo?
Nije tesko (pogotovu preko net-a) sa devojkom flirt-ovati i dobiti antworten kod kojih ti odma malo slajfas, ali je fora u tome imati muda realno ici do kraja, ako nisi znao.
I sad idi i kopaj bastu, a nemoj da seres ovde. :roll:

Mare-Car schrieb:
Eh bre, majmune, prvo pitaj nekoga iz familije da te nauci kako se prica sa devojkom, a onda nastavi da seres ovde, jesi li cuo?
Nije tesko (pogotovu preko net-a) sa devojkom flirt-ovati i dobiti antworten kod kojih ti odma malo slajfas, ali je fora u tome imati muda realno ici do kraja, ako nisi znao.
I sad idi i kopaj bastu, a nemoj da seres ovde. :roll:

prica mi balavac o devojkama i hoce da me uci pa da se folira malo ispred jelenom. LOL :lol:

mi bi se i 99% sreli da se nebi posvadjali.sta ti imas meni tu da pricas o nasoj prici koju smo imali tat i o flirt i zenama.LOL prvo sto je naj bitnije mora zena da zna kako da se ponasa,pa onda moze da ocekuje da se ponasa neko lepo prema njoj konju jedan shuntavi glupi.

a jesi ovan jebo te siptar :roll:

Ma, ne foliram se ja, samo sam procito ovaj zadnji tvoj post.

Znaci falis se da bi je karo, a onda se bunis "da nezna da se ponasa"? :roll:

Mare-Car schrieb:

Ma pusti ga, kaze da bi se ja videla sa njim da se pre toga nismo "posvadjali" :lol: Ja sam tu osobu od prve recenice u BFu zezala, to je i razlog zasto se nismo nikada videli. Samo neki ne kapiraju kad ih neko zajebava, a njega su definitivno SVI na forumu zajebavali, und ich soll mich mit so nem assozialen Schmarotzer treffen?
A to sto njegova devojka vise vredi od mene...jebiga sta da ti kazem Maradona, ja se hvala Bogu nisam nikad poredila sa njom. Mogu misliti kakva ti je riba kad ima posla sa debilom kao sto si ti. Glup, neskolovan, nepismen, i sta bi ja htela od tebe? Mnogo si umislio sebi nesto!

Ach ja und deine "Beweise" kannst du gerne posten, juckt mich nicht. Ja znam ko sam i sta sam, a ti Maradona Dele nemas pojma skim si imao posla :lol: Rekao si mi cak svoje licne podatke koliko si glup i naivan, a ti o meni ne znas BAS NISTA :lol: Prema tome nastavi da kenjas, wir kennen ja nichts anderes von dir

yellena schrieb:
Mare-Car schrieb:

Ma pusti ga, kaze da bi se ja videla sa njim da se pre toga nismo "posvadjali" :lol: Ja sam tu osobu od prve recenice u BFu zezala, to je i razlog zasto se nismo nikada videli. Samo neki ne kapiraju kad ih neko zajebava, a njega su definitivno SVI na forumu zajebavali, und ich soll mich mit so nem assozialen Schmarotzer treffen?
A to sto njegova devojka vise vredi od mene...jebiga sta da ti kazem Maradona, ja se hvala Bogu nisam nikad poredila sa njom. Mogu misliti kakva ti je riba kad ima posla sa debilom kao sto si ti. Glup, neskolovan, nepismen, i sta bi ja htela od tebe? Mnogo si umislio sebi nesto!

Ach ja und deine "Beweise" kannst du gerne posten, juckt mich nicht. Ja znam ko sam i sta sam, a ti Maradona Dele nemas pojma skim si imao posla :lol: Rekao si mi cak svoje licne podatke koliko si glup i naivan, a ti o meni ne znas BAS NISTA :lol: Prema tome nastavi da kenjas, wir kennen ja nichts anderes von dir

LOL Nicht schlecht wie du dich hier raus reden wilst.Nur wusstest du von mir nicht mal was als wir uns kennen gelernt haben und als das Gespräch statt gefunden hat.Du laberst hier nur dumme scheisse und das weisst du.Aber das mich alle verarscht haben im Forum und gehasst haben das ist ja wohl eher auf die Kroaten,Alabaner und Muje bezogen und vieleicht 5% der Forums Serben da ich eine krasse politische Einstellung hatte in sachen Mladic,Karo & co und nicht Serben aufs übelste beleidigte.Und diese oben genannten gehen mir am Arsch vorbei genau so wie du :!:

a da bi bilo tako kako ti pricas nebi mi dala tvoj broj iz Lazarevca od tvoje kuce. i ti meni kazes da sam ja glup.LOL mogu sad odma da pronadjem tvoje podatke ako ti ima neko dole u kuci.

a za tu ribu za koju ti pricas,ona nije takva kurvica koja hoce u valjevu da se kara u hotelu sa nekim kao ti. :lol: :lol: :lol: to mogu da ti garantujem :!:

ps: ma mama ti assozial kao sto si ti ^^

Ach ja Mare-Car.video sam da se uvek mesas u moje price sa balkansurfer i sad ovde.wenn man keine Ahnung hat,einfach mal die Fresse halten.^^ :wink:

Uhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.da kennt jemand Dieter Nuhr...........wie ungewöhnlich!

Stop. Gehen sie nicht über Los. Ziehen sie keine 4000 Euro ein, gehen sie direkt ins Gefängnis.

CAR_DUŠAN schrieb:
Ach ja Mare-Car.video sam da se uvek mesas u moje price sa balkansurfer i sad ovde.wenn man keine Ahnung hat,einfach mal die Fresse halten.^^ :wink:

Mesam se ja gerne, kad se 5 Stranica samo svadjate, kad su vam Quotovi dugacki kao biblija i na zadnji post koji vidim je da ti nesta seres. Smiri se malo jebo te, ovo je forum, nije diskoteka da pocinjes tuce i muvas devojke.

Mare-Car schrieb:
CAR_DUŠAN schrieb:

Mesam se ja gerne, kad se 5 Stranica samo svadjate, kad su vam Quotovi dugacki kao biblija i na zadnji post koji vidim je da ti nesta seres. Smiri se malo jebo te, ovo je forum, nije diskoteka da pocinjes tuce i muvas devojke.

ma ti si opasan :roll: 8)

CAR_DUŠAN schrieb:
a za tu ribu za koju ti pricas,ona nije takva kurvica koja hoce u valjevu da se kara u hotelu sa nekim kao ti. :lol: :lol: :lol: to mogu da ti garantujem :!:

ps: ma mama ti assozial kao sto si ti ^^

alo stari, dobro je, nemoj tako da vredas! "kurvica, kara, assozial" diese wörter müssen echt nicht sein! svako na svoju stranu i fajront!

Zurück
Oben