Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Alle Städte von Serbien in Zahlen !!!

• Ersteller Ersteller jugo-jebe-dugo
  • Erstellt am Erstellt am
yellena schrieb:
CAR_DUŠAN schrieb:
yellena schrieb:
cek cek kakva tuca...evo Mare-Car i ja dolazimo kao sudije :lol:

ili ipak kao navijaci?? al ne da mi se za dekija navijati :lol: sorry sumadinac 8)

:arrow: Wann und Wo? :?: :?:

sad me zabole mnogo kurac sto nenavijas za mene.kao da si mi nesto. :cry: :cry: :cry: LOL :lol:

i to sto kazes[/quot]

pa sto onda pises tako nesto i mislis da provociras kao da mene boli kurac sto nisi za mene nego za turcina. :D sad nemogu vise da spavam sto nisi za mene :(

cuj pederu ja se zajebavam. briga mene i za tobom i za njim ako dobijete po nosu. a tebe izgleda treba neko malo prebijati da bi se spustio malo na zemlju. pogledaj malo sta pises (i pogotovu kako pises), trebalo bi da ti bude jasno

kao TURCIN (ich hol meine COUSIN(G), meine MAFIA Bruder, DROGENABHÄNGIGE,....usw.) Bas ti dolici takvo drustvo, a ti se jos i ponosis time..Boze Boze

yellena schrieb:
cuj pederu ja se zajebavam. briga mene i za tobom i za njim ako dobijete po nosu. a tebe izgleda treba neko malo prebijati da bi se spustio malo na zemlju. pogledaj malo sta pises (i pogotovu kako pises), trebalo bi da ti bude jasno

kao TURCIN (ich hol meine COUSIN(G), meine MAFIA Bruder, DROGENABHÄNGIGE,....usw.) Bas ti dolici takvo drustvo, a ti se jos i ponosis time..Boze Boze

prvo: tata ti peder

drugo: nemoj mi sad tu sa "ti odma vredjas",jel si ti pocela sto ne znas dalje

trece: ti mislis ovde niko ne sme da ima velika usta a ti smes uvek

cetvrto: ja nisam reko da cu da zovem moju familiju.ja sam reko da bi sami dosli da mi fali nesto.

CAR_DUŠAN schrieb:
yellena schrieb:

cetvrto: ja nisam reko da cu da zovem moju familiju.ja sam reko da bi sami dosli da mi fali nesto.

nisam nigde rekla "ti odma vredjas", mozes da mi vredjas oca, majku, ma celu familiju ako ti je volja..zaboli me ona stvar, pokazao si ti ovde koliko imas karaktera

pokusacu u buduce da te ne "provociram", aber bei so viel dummheit fällt es mir leider schwer mir einen kommentar zu verkneifen

p.s. find es echt schade dejane, du weißt was ich meine

yellena schrieb:
CAR_DUŠAN schrieb:
yellena schrieb:

nisam nigde rekla "ti odma vredjas", mozes da mi vredjas oca, majku, ma celu familiju ako ti je volja..zaboli me ona stvar, pokazao si ti ovde koliko imas karaktera

pokusacu u buduce da te ne "provociram", aber bei so viel dummheit fällt es mir leider schwer mir einen kommentar zu verkneifen

p.s. find es echt schade dejane, du weißt was ich meine

prvo: "Dumm" ti je tata

drugo: Nein Jelena,ich weiss nicht genau was du meinst.kläre mich bitte auf,wenn nicht hier dann per PM :)

Danke

Zurück
Oben