Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Am 3.Februar 2007,tritt Baja Mali Knindza in der Schweiz auf

Dinarski-Vuk schrieb:
Momce-Crnogorce schrieb:
Dinarski-Vuk schrieb:
Momce-Crnogorce schrieb:
Dinarski-Vuk schrieb:
Momce-Crnogorce schrieb:
Dinarski-Vuk schrieb:
Momce-Crnogorce schrieb:
Ravnokotarski-Vuk schrieb:
ali zabranjeno je bilo nekako, neznam..

zna se kome pripada SG!! 8) 8)

Zna, gradjanima Kantona SG :lol: :D

aha, oni su im i zabranili "to".. :roll:

ali upravu si, jeste gradjanima kantona, ali pitanje odakle su "ti momci" inace.. 8)

Al sve shvacas ozbiljno .. :wink:
Pa neznam, sto im ti nisi zabranio :D

Vjerujem i tebi se islo al neces priznat .... :wink:

pa jes mi se islo, da sam bio, 100% bi 3,4 od nje kod mene docekale nedelju 8)
nego sam imo prece posla nego da gledam cetnike i pijana stvornja. :lol:

i, neshavatam apsolutno nista ozbiljno, znas mene.. :wink:

Hehe bolje gledati arape i slusati ilahije/kaside jel tako Momce :wink:

Ja nisam iso i kaze mi jedan prijatelj da je bilo izmedju 1500-2000 ljudi u Rorschachu , neznam dali si tu blizu a jel mi mozes reci ako znas, jeli ta hala uopste toliko velika ili ?

bio sam jedno 5,6 puta u tu halu (gledo Haldia Beslica, i jednom Selmu Bajrami) a ovako sam iso da igram i gledam na turnire..
pa jes velika, nije nesto bas ali nije ni mala. 2000?? svaka cast.. al to nisu bili samo srbi iz sg ili okoline, ja mislim iskreno da ih je i iz njemacke i austije doslo, a da nepricam iz geveve ili bazela...

ne, neslusam ilahije, nije to moj kako se kaze.. stil.. ili, nisam odrasto u tim odnosima takvim..
a arape nemogu smisliti. to nije moj narod. sa jednim srbinom bi prije djelijo sobu nego sa njim.

Hehe, salio sam se sa arapima, znam ja da se ti od njih distanciras nebrini ;)

Nego znaci nije mala aha ovaj, pa neznam u SG sam cuo isto dosta srba ima, najvise koliko sam ja cuo tamo Gossau, dali je tacno neznam, al treba uzeti uobzir austriju, Cirih, Turgau, Soloturn, Bazel pa i cak SG ... sve u svemu od svakuda bolje reci ...

iz Njemacke moguce ma da nevjerujem, vise vjerujem iz Austrije al uglavnom 2000 .. ma i ja sam se iznenadio kad sam cuo da ih je toliko ...

pa eto, ja samo kazem, nije to sad da ja imam sta protiv. stvar je od poecetka bila sala sa moje strane, hehe..
nebi imao nista protiv i da ih je 4000 bilo..

a ja sam tebe pitao, i stvarno bio volio da znam odakle si, dje zivis, ali ti to izgleda hoces da ostane tajna. na ja was solls, hehe..

ja zivim tacno u centru sg-city. znaci ca20min od rorschcha.

pa eto, ja samo kazem, nije to sad da ja imam sta protiv. stvar je od poecetka bila sala sa moje strane, hehe..

a ja sam tebe pitao, i stvarno bio volio da znam odakle si, dje zivis, ali ti to izgleda hoces da ostane tajna. na ja was solls, hehe..

Hmm nisam video kad si me to pito posto ja nisam uvjek odje na forumu, izvini ako pitanje nisam video a nije ni tajna dje zivim :wink:

Kanton SZ :wink: A zasto je to toliko vazno hehe .. :D
Aha ti bas SG :D

Dinarski-Vuk schrieb:

Hmm nisam video kad si me to pito posto ja nisam uvjek odje na forumu, izvini ako pitanje nisam video a nije ni tajna dje zivim :wink:

pa eto, nije sad da je vazno. al bas mi je drago sto znam. ti si rijtko koji pametni i dobar u forumu, nebitno koje nacije nego inace..

wauu, nisam znao da si iz SZ. pa ni tebi nije tolko daleko bilo da dodjes da gledas ovog vaseg dieter bohlena.. ali sve ima prece od preceg zar ne..
mozda dodjes drugi put kad bude gostovo neki malo "modernii" pjevac ili pjevacica..

Momce-Crnogorce schrieb:
Dinarski-Vuk schrieb:

pa eto, nije sad da je vazno. al bas mi je drago sto znam. ti si rijtko koji pametni i dobar u forumu, nebitno koje nacije nego inace..

wauu, nisam znao da si iz SZ. pa ni tebi nije tolko daleko bilo da dodjes da gledas ovog vaseg dieter bohlena.. ali sve ima prece od preceg zar ne..
mozda dodjes drugi put kad bude gostovo neki malo "modernii" pjevac ili pjevacica..

Ma najgori kanton ovaj SZ iz vise razloga :wink:
Hehe hvala i ti si dobar, vidis kod mene je isto tako, mogu ja biti sa jednim muslimanom bolje nego sa srbinom .. ako znas sta hocu reci .... ja volim svoj narod i svoju vjeru kao sto ti volis svoje sigurno .. a to neznaci da kod nas nema govana ...

A sto se tice baje, nisam uspeo ga gledati isto iz nekih glupih razloga al to nije razlog da tugujem hehe ... a na zabave ja stalno idem ... vise volim otici ovako na festu nego diskoteke, prije sam vise iso u diskoteke sad manje .... neznam kako je kod tebe al ovako narodne feste po halama nekako me vise vucu :wink:

Moram da idem i cujemo se Momce ;)

Pozdravi svog internet-druga Dekia :lol: :lol: :wink:

Poz ...

Dinarski-Vuk schrieb:
Momce-Crnogorce schrieb:
Dinarski-Vuk schrieb:

Ma najgori kanton ovaj SZ iz vise razloga :wink:
Hehe hvala i ti si dobar, vidis kod mene je isto tako, mogu ja biti sa jednim muslimanom bolje nego sa srbinom .. ako znas sta hocu reci .... ja volim svoj narod i svoju vjeru kao sto ti volis svoje sigurno .. a to neznaci da kod nas nema govana ...

A sto se tice baje, nisam uspeo ga gledati isto iz nekih glupih razloga al to nije razlog da tugujem hehe ... a na zabave ja stalno idem ... vise volim otici ovako na festu nego diskoteke, prije sam vise iso u diskoteke sad manje .... neznam kako je kod tebe al ovako narodne feste po halama nekako me vise vucu :wink:

Moram da idem i cujemo se Momce ;)

Pozdravi svog internet-druga Dekia :lol: :lol: :wink:

Poz ...

ma znam ja to, to je stara prica. vjeruj i brani svoje, ali postuj tudje..

ja neizlazim ni u diskoteke ni u hale ni u privatne party ama nikud.. rijetko kad izadjem.. jedino kad neka bas dobra pjevacica ili pjevac gostuju.

ok, pa se cujemo..

ma kakav Maradona, njegov kollega je samo wikipedia i niko drugi :roll:

haj cao :wink:

Dinarski-Vuk schrieb:
ja volim svoj narod i svoju vjeru kao sto ti volis svoje sigurno .. a to neznaci da kod nas nema govana ...

sta da radis, takvih kao baja ima mnogo medju nama.

ali pozitivno da nije vise ljudi, ako se uzme u obzir koliko nas ima ovde u okolini, otilso da baca pare na prokletstvo! od mog drustva iz principa niko nije otisao da se sramoti i ako je lepa prilika da se srbi malo skupe i druze! ali ne pod tim uslovima! :wink:

Secondos schrieb:
Dinarski-Vuk schrieb:
ja volim svoj narod i svoju vjeru kao sto ti volis svoje sigurno .. a to neznaci da kod nas nema govana ...

sta da radis, takvih kao baja ima mnogo medju nama.

ali pozitivno da nije vise ljudi, ako se uzme u obzir koliko nas ima ovde u okolini, otilso da baca pare na prokletstvo! od mog drustva iz principa niko nije otisao da se sramoti i ako je lepa prilika da se srbi malo skupe i druze! ali ne pod tim uslovima! :wink:

Aha, nisi ti bio, ja sam mislio da si ti bio :lol: Pošto je jedan tamo bio sa SFRJ-T-Shirt i iza leđa bio onaj znak sa Čekićem i još nečega.. Kad je Baja pjevo "Komunjare, komunjare, vi volite samo pare" on je odma obuo duks da nevide majicu :lol: :lol: :lol:

Typisch Jugos, keiner kann tanzen deshalb nur Finger in die Luft und rumhüpfen :D :D :D

Bin da eigentlich ganz Secondos' Meinung, hab den Tag mit paar Serben in der Drogenbude Oxa verbracht und lieber richtig Party gemacht.

Zurück
Oben