Dinarski-Vuk
Vuk sa Dinare
Momce-Crnogorce schrieb:Ravnokotarski-Vuk schrieb:ali zabranjeno je bilo nekako, neznam..
zna se kome pripada SG!! 8) 8)
Zna, gradjanima Kantona SG
Momce-Crnogorce schrieb:Ravnokotarski-Vuk schrieb:ali zabranjeno je bilo nekako, neznam..
Dinarski-Vuk schrieb:Kako nebi ? Ako rano ujutro krenes stigo bi vazda i do Minhena
Ako dodje drugi put idem obavezno, nadajmo se da nece opet 15 godina potrajati da posjeti svicu
Al onda i ti dodju pa da zajedno popijemo koju zestoku rakiju
Dinarski-Vuk schrieb:Momce-Crnogorce schrieb:Ravnokotarski-Vuk schrieb:ali zabranjeno je bilo nekako, neznam..
Montenegrin schrieb:Momce-Crnogorce schrieb:Ravnokotarski-Vuk schrieb:ali zabranjeno je bilo nekako, neznam..
Crnogorcima!!
Momce-Crnogorce schrieb:Dinarski-Vuk schrieb:Momce-Crnogorce schrieb:Ravnokotarski-Vuk schrieb:ali zabranjeno je bilo nekako, neznam..
aha, oni su im i zabranili "to".. :roll:
ali upravu si, jeste gradjanima kantona, ali pitanje odakle su "ti momci" inace.. 8)
Dinarski-Vuk schrieb:Momce-Crnogorce schrieb:Dinarski-Vuk schrieb:Momce-Crnogorce schrieb:Ravnokotarski-Vuk schrieb:ali zabranjeno je bilo nekako, neznam..
ali upravu si, jeste gradjanima kantona, ali pitanje odakle su "ti momci" inace.. 8)
Al sve shvacas ozbiljno ..
Pa neznam, sto im ti nisi zabranio
Vjerujem i tebi se islo al neces priznat ....
Momce-Crnogorce schrieb:Dinarski-Vuk schrieb:Momce-Crnogorce schrieb:Dinarski-Vuk schrieb:Momce-Crnogorce schrieb:Ravnokotarski-Vuk schrieb:ali zabranjeno je bilo nekako, neznam..
pa jes mi se islo, da sam bio, 100% bi 3,4 od nje kod mene docekale nedelju 8)
nego sam imo prece posla nego da gledam cetnike i pijana stvornja.
i, neshavatam apsolutno nista ozbiljno, znas mene..
Dinarski-Vuk schrieb:Momce-Crnogorce schrieb:Dinarski-Vuk schrieb:Momce-Crnogorce schrieb:Dinarski-Vuk schrieb:Momce-Crnogorce schrieb:Ravnokotarski-Vuk schrieb:ali zabranjeno je bilo nekako, neznam..
Hehe bolje gledati arape i slusati ilahije/kaside jel tako Momce
Ja nisam iso i kaze mi jedan prijatelj da je bilo izmedju 1500-2000 ljudi u Rorschachu , neznam dali si tu blizu a jel mi mozes reci ako znas, jeli ta hala uopste toliko velika ili ?
Momce-Crnogorce schrieb:Dinarski-Vuk schrieb:Momce-Crnogorce schrieb:Dinarski-Vuk schrieb:Momce-Crnogorce schrieb:Dinarski-Vuk schrieb:Momce-Crnogorce schrieb:Ravnokotarski-Vuk schrieb:ali zabranjeno je bilo nekako, neznam..
Hehe bolje gledati arape i slusati ilahije/kaside jel tako Momce
Ja nisam iso i kaze mi jedan prijatelj da je bilo izmedju 1500-2000 ljudi u Rorschachu , neznam dali si tu blizu a jel mi mozes reci ako znas, jeli ta hala uopste toliko velika ili ?
bio sam jedno 5,6 puta u tu halu (gledo Haldia Beslica, i jednom Selmu Bajrami) a ovako sam iso da igram i gledam na turnire..
pa jes velika, nije nesto bas ali nije ni mala. 2000?? svaka cast.. al to nisu bili samo srbi iz sg ili okoline, ja mislim iskreno da ih je i iz njemacke i austije doslo, a da nepricam iz geveve ili bazela...
ne, neslusam ilahije, nije to moj kako se kaze.. stil.. ili, nisam odrasto u tim odnosima takvim..
a arape nemogu smisliti. to nije moj narod. sa jednim srbinom bi prije djelijo sobu nego sa njim.
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen