Dinarski-Vuk
Vuk sa Dinare
Ravnokotarski-Vuk schrieb:War volll Hammer 8) Ich stelle später noch paar Bilder und vllt. Videos rein
E djesi !! Pricaj kako je bilo dosla mi rodbina pa nisam mogo ici ...sta je pjevo ? Jel dosta naroda bilo ?
Ravnokotarski-Vuk schrieb:War volll Hammer 8) Ich stelle später noch paar Bilder und vllt. Videos rein
Dinarski-Vuk schrieb:Ravnokotarski-Vuk schrieb:War volll Hammer 8) Ich stelle später noch paar Bilder und vllt. Videos rein
E djesi !! Pricaj kako je bilo dosla mi rodbina pa nisam mogo ici ...sta je pjevo ? Jel dosta naroda bilo ?
Ravnokotarski-Vuk schrieb:Dinarski-Vuk schrieb:Ravnokotarski-Vuk schrieb:War volll Hammer 8) Ich stelle später noch paar Bilder und vllt. Videos rein
Bog ti pomogo brate! Bilo je odlično, Baja je nakon svake "Strofenpause" popio pola flašu Heinekena, haha Bio pijan ko pička, vesel čovjek, šta ćes, hehe, pjevao je razne pjesme, prva je bila Nema Raja bez rodnoga Kraja To je njegova najstarija pjesma.. pa je još pjevao dosta stvari sa novog albuma, kao i Pjevaj Srbijo, Krajino Krajino krvava haljino, Od Grahova do Zvornika, Vrati se Vojvodo, bilo je svašta. Ukupno je bilo oko 1 300 osoba, baš fina hala bila, glavni organizator je bio Gordan Krajišnik koji i živi u Švici, njemu je jedna od najveće zahvalnost
Bilo je cura..uff.. jedna ljepša od druge 8) A Baja je najveća Legenda bio, kad smo bili gore na slikanje snjemu, naš ja bio na redu, a ovaj reče gotovo, nema više, a Baja njemu, aj samo još ovoga, a to sam ja bio, pa bio zadnji
Montenegrin schrieb:Daj Slike!!! 8) 8) 8)
Jel pjevo onu moju???
Dinarski-Vuk schrieb:Da nebjese Niksicana ?
Montenegrin schrieb:Daj Slike!!! 8) 8) 8)
Jel pjevo onu moju???
Ravnokotarski-Vuk schrieb:Nije došao do toga, ali je pjevao neku pjesmu koja se zove Berane, ja je prije nisam poznao, možda Dinarski više zna o toj pjesmi
Dinarski-Vuk schrieb:E znas kako mi muka u pm .... haha mogu zamisliti sta pjevo sve covjek ... narodne/Cetnicke/zabvne hahah ludjak do jaja !!!
Nego sigurno bilo dosta ovih nasih Krajisnika iz knina,grahova i okoline a ....
Gordan Krajisnik znam njega ... zivi u SG ... on je nedje iz RS neznam tacno dje ... i kazes 1300 .. bogami zaradio dosta para ...
I kazes bilo cura hehe .... e dje postavi slike i onu djesi se ti sliko haha
Folge dem Video um zu sehen, wie unsere Website als Web-App auf dem Startbildschirm installiert werden kann.
Anmerkung: Diese Funktion ist in einigen Browsern möglicherweise nicht verfügbar.
Wir verwenden essentielle Cookies, damit diese Website funktioniert, und optionale Cookies, um den Komfort bei der Nutzung zu verbessern.
Siehe weitere Informationen und konfiguriere deine Einstellungen