Aktuelles
  • Herzlich Willkommen im Balkanforum
    Sind Sie neu hier? Dann werden Sie Mitglied in unserer Community.
    Bitte hier registrieren

Am 3.Februar 2007,tritt Baja Mali Knindza in der Schweiz auf

Uros schrieb:
to je to..srbi iz Bosne..balvani obicni..nijednom nekog normalnog nisam sreo...cudo..a znam ih toliko..STRASNO

i o kakvim drogama trabunjas?

p.s. i ako zelis da kazes samoubistvo..reci to na srpskom...pokazi koliki si Srbin tako sto ces nauciti maternji jezik a ne pricati Hrvatski..Vuce,Vuce bubo lenja

Nazalost imamo mnogo takvih kao sto si ti u nasim redovima ... pljuju sopstveni narod a vode brigu o drugim narodima ....

Jel ti to mene ispravljas ne samo u vezi te rijeci nego zbog "ijekavice " ?
Glup si ti klinac .... al jebiga uvjek smo zbog takvih duboko placali "racune " al kome ja to pricam ...

Hoffen wir mal dass es keine Gesichtskontrollen dort gibt. Sonst kommt keiner von euch Nationalisten dort rein.
Und falls doch einer reinkommt, dann aus Mitleid.

Secondos schrieb:
:lol:

cim se prica o baji i slicnim, eto ga nas dinarski vuk! :wink:

A cim se ja nakon dugog vrijemena pojavim na scenu odma stizu neke primjedbe od naseg intelektualaca iz krusevca :D

Kao sto vidis opet se "raspravljamo " o istim stvarima ... ko je Srbin ko nije ... kakav si ti Srbin ako slusas narodnu ... trebas popusiti ( drogu ili k.... ) :wink: itd.

ja sam placao racune i morao da odem iz one zemlje zbog takvih kao sto si ti..sto velicaju cetnike i srpski nacionalizam,koji su i zapoceli onaj rat u onoj divnoj drzavi..putuj malo po svetu..pricaj sa umetnicima,politicarima,sportistima..shvatices zasto pljujem po takvimakao sto si ti .. idi u Bosnu i slusaj Baju i Mileta Kitica..ne brukaj nas na zapadu i pred civilizovanim svetom..

Dinarski-Vuk schrieb:
Secondos schrieb:

A cim se ja nakon dugog vrijemena pojavim na scenu odma stizu neke primjedbe od naseg intelektualaca iz krusevca :D

Kao sto vidis opet se "raspravljamo " o istim stvarima ... ko je Srbin ko nije ... kakav si ti Srbin ako slusas narodnu ... trebas popusiti ( drogu ili k.... ) :wink: itd.

pre ozbiljno ti to shvatas! opusti se, zapali joint i ... :lol:

hahar schrieb:
Dinarski-Vuk schrieb:
marimatamari schrieb:
Dinarski-Vuk schrieb:
marimatamari schrieb:
Dinarski-Vuk schrieb:
Uros schrieb:
Hvala na ponudi ... ali ... nema te droge i sile ... da ja umjesto ljute rakije i pecenja sa dobrom muzikom uz dobrom drustvu zamjenim .... cisto samoubojstvo ... :wink:

pa mozes to kombinirati! probaj!
dobar djojnt uz rakiju! peceno meso! kad se nadumas onda je sve bolje! i jelo, i muzika!!! ozbiljno!
sag niemals nie!!! :lol:

Znaci ti to meni iz iskustva ? :wink:
Nikad druze ...

Uros schrieb:
ja sam placao racune i morao da odem iz one zemlje zbog takvih kao sto si ti..sto velicaju cetnike i srpski nacionalizam,koji su i zapoceli onaj rat u onoj divnoj drzavi..putuj malo po svetu..pricaj sa umetnicima,politicarima,sportistima..shvatices zasto pljujem po takvimakao sto si ti .. idi u Bosnu i slusaj Baju i Mileta Kitica..ne brukaj nas na zapadu i pred civilizovanim svetom..

Polako druskane ...

Kao prvo ... ako nije tajna ... djesi ti to platio racun i sta ja imam veze sa tim ? O kojem ti ratu sad pricas i koga zapoceo, budi jasnii ....

Kao drugo nepoznajes me, neznas koga uvelicavam, neznas sta sam preziveo, nisam iz Bosne ... to sto volim slusati narodne neznaci da sam sad zvjer i nekulturan .... Jel ti mislis da te drugi vise postuju ako im lizes dupe i pljujes na sopstveni narod ?
Prica za malu djecu ...

Kakva civilizacija ... droga, pederi, lezbejke, divljastvo po cjelom svijetu ... sta pricas ti ... ta tvoja civilizacija postoji samo u tvojoj masti ....

Da ti znas sta sam ja sve preziveo i video drukcije bi misleo ... i iskreno reci ... i ja nevolim ljude koji putem interneta blezgaju da ce braniti zemlju ovo ono .. znam dosta takvih ...

A jos jedno pitanje za kraj, sta ti imas protiv Srba van Srbije ?
Nisu "pravi " Srbi ili u cemu je stvar, dje objasni mi to malo ne ide mi u glavu ...

bajagostovanjeld6.jpg

poslje 15 godina opet snama hmm daj boze da bude zadnji put

Secondos schrieb:
Dinarski-Vuk schrieb:
Secondos schrieb:

pre ozbiljno ti to shvatas! opusti se, zapali joint i ... :lol:

Cini ti se ... :evil:

:D

Zurück
Oben